Românii au talent 2018, finaliști. Internauții au luat foc: Penibil!

Câștigător Românii au talent 2018. Reacții controversate
Câștigător Românii au talent 2018. Reacții controversate

Românii au talent: Au curs mesajele în mediul online după ediția de vineri a emisiunii "Românii au talent".

Românii au talent: Magia talentului a intrat vineri în casele telespectatorilor care au fost alături de cei 10 semifinaliști din cea de-a patra gală live. Primul finalist a fost desemnat de telespectatori, care și-au putut vota concurenții favoriți atât prin SMS, cât și prin votul online, iar juriului i-a revenit misiunea de a alege care dintre concurenții clasați pe locurile 2 și 3 va merge mai departe. Juriul a avut și rolul de a propune un concurent pentru Premiul de Originalitate, iar alegerea celor patru a fost Signature by Adrian Popiță.

Românii au talent: Primii finaliști ai serii, conform voturilor publicului, au fost Ripperz Crew. Pe locurile 2 și 3 în preferințele publicului s-au aflat Marco Rahme și Natalia Lukiv&Bogdan Boie. Cel de-al doilea finalist a fost ales conform voturilor juriului, dar alegerea lor le-a adus 2 voturi lui Marco Rahme și 2 voturi Nataliei și lui Bogdan. Astfel, publicul a ales și cel de-al doilea finalist al acestei seri: Natalia Lukiv&Bogdan Boie. Juriul a decis câștigătorul Wild Card-ului care va merge direct în finală, iar acesta a fost Nicholas Obedeanu Mihalache.

Românii au talent: Cei care au urmărit emisiunea și-au exprimat părerile în mediul online. Iată câteva dintre mesaje: 

Ce penibil! Geniul în matematică nu are 15 ani experiență și sute, mii de ore antrenament.. cum poți alege jobul unor oameni în defavoarea unui adevărat geniu?

Ăsta mic va pleca sigur în străinătate, unde 100% va fi apreciat! România, o țară superficială! Nu ne merităm oamenii valoroși sub nici o formă!!!

Și uite așa se votează talentul fără a fi înțeles ce înseamnă de fapt talent, nu profesionalism.

Dar muntele acela de talent, pianistul de 12 ani se poate compara cu ,,topaitorii,, ăștia? Știe cineva câtă muncă a depus copilul ăla? Ce să înțeleagă tinerii de astăzi??

Cred că v-ați pripit cu wildcard ul. În celelalte semifinale au fost concurenți extraordinari care meritau finala, de exemplu fata din Maramureș care cânta fabulos sau cea cu naiul.

Talentul? Nu știe nimeni ce e talentul. Cel mai bun talent a fost eliminat, și cel mai prost talent a mers în finală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel