România-Kazahstan, data și ora meciului. Chiricheș: Un nou început

Fotbalistul primei reprezentative, Vlad Chiricheș, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că instalarea selecționerului Cosmin Contra reprezintă un nou început și a precizat că e important să aibă antrenor un fost internațional care știe ce înseamnă echipa națională a României.

"Este un nou început la echipa națională. Cred că nu ar trebui să vorbim prea mult, ci să arătăm în teren tot ceea ce ne transmite noul selecționer. Avem nevoie de rezultate în aceste ultime două jocuri pentru a rămâne într-o grupă valorică bună. Sperăm să demonstrăm pe teren că noul selecționer a venit cu o mentalitate bună. Aveam nevoie de un om care să ne transmită mai mult, să avem o energie nouă care să ne ajute pe viitor. E important să avem antrenor pe cineva care știe ce înseamnă echipa națională. Și sperăm să avem rezultate foarte bune", a spus Chiricheș.

Chiar dacă România nu are nicio șansă să se califice la CM 2018, fundașul susține că naționala trebuie să câștige ultimele două meciuri ale preliminariilor, cele cu Kazahstan și Danemarca. "În acest final de campanie avem un obiectiv, acela de a câștiga. E important, asta ne transmite și selecționerul, că trebuie să câștigăm meciurile acestea. E important să avem susținerea publicului și sper ca la acest meci să vină în număr cât mai mare", a adăugat Chiricheș.

Echipa națională de fotbal a României întâlnește la 5 octombrie, de la ora 21,45, pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești, selecționata Kazahstanului, iar în 8 octombrie, de la ora 19,00, pe stadionul Parken din Copenhaga, reprezentativa Danemarcei, în cadrul Grupei E a preliminariilor CM 2018, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel