EXCLUSIV  REVOLTĂ după gestul lui Clotilde Armand. Dan Bucura: Bătaie de joc, e o RUȘINE!/ Adriana Bahmuțeanu: Mie mi-e FRICĂ!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Contracandidații Dan Bucura și Adriana Bahmuțeanu au făcut declarații de revoltă față de absența lui Clotilde Armand, susținută de PNL și de USR pentru Primăria Sectorului 1, pentru care toți sunt candidați. 

Jurnalistul Dan Bucura, candidat independent la Primăria Sectorului 1, a vorbit, în dezbaterea organizată de DCNews, despre absența candidatei USR-PNL, Clotilde Armand, care nu dă curs invitațiilor și confruntărilor cu contracandidații săi.

”Enervează lumea, e produs de marketing”

”Strategia e simplă. Suntem oameni care am lucrat în media și știm cum e cu PR-ul, cu marketingul. Nu o scot pentru a nu o vedea lumea, pentru că numai prin discurs, prin ce spunea și doamna Bahmuțeanu - n.r. stâlcirea limbii române, enervează lumea, când aude că nu pronunță limba română. Atunci, o țin ascunsă. E un produs de marketing Clotilde Armand și de asta nu mă interesează să vorbesc cu produse de marketing” a explicat Dan Bucura. 

”Ba pe mine mă interesează, pentru că dânsa a reprezentat până acum cetățeanul în Consiliul Local și aș vrea s-o întreb: de ce s-a opus unor proiecte benefice pentru locuitorii Sectorului 1? Că am înțeles că dânsa stă mai mult pe la Bruxelles, poate n-o interesează!” a intervenit Adriana Bahmuțeanu, candidată la Primăria Sectorului 1, susținută de PER. 

”N-o să aveți când s-o întrebați, pentru că acum, în campanie, nu apare, iar după ce pierde alegerile, dat fiind că nu e nici măcar pe lista de consilieri, va fugi înapoi la Bruxelles pe zecile de mii de euro pe care le încasează lunar” a explicat Dan Bucura. 

”E o bătaie de joc, e o rușine”

”Atunci de ce să se mai chinuie cineva s-o voteze?” a întrebat Bahmuțeanu. ”N-o să se mai chinuie!” a răspuns Dan Bucura, care a adăugat: ”Totuși, vorbim de o bătaie de joc! Există un segment de public care nu are acces sau nu știe ”cu Internetul”. Acel segment nu știe cu Facebook, cu televiziunile online. Pentru acel segment, e o bătaie de joc să refuzi să apari la televizor. Am înțeles că poate nu-i place un post anume. Am provocat-o la orice post de televiziune din România, unde vrea. E o rușine față de oamenii în vârstă, ce facem, îi punem în țarc, uităm de oamenii ăia că nu știm noi la TV?”. 

”Mie mi-e frică”

”Mie mi-e frică de câte ori discut despre această persoană, mi-e frică și mă gândesc de două ori la ce vorbesc pentru că mi-e frică să nu mă dea în judecată. Pe o persoană procesomană, trebuie s-o hârâi un pic, s-o enervezi, că gata, se duce la tribunal și nu se mai oprește și eu m-am săturat de procese” a mai spus Adriana Bahmuțeanu. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel