Retrogradare Venus. Simulescu, astrolog DC News, avertisment pentru perioada următoare: Vă va cauta!

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a spus ce ne așteaptă în următoarea perioadă când este posibil ca o fostă iubire să ne caute.

”Ce mai vrea de la mine? Intrebarea este pe buzele multora zilele acestea cand Venus se tot retrogradeaza in semnul Gemenilor. Mai ales cand sunt cautati pe nepusa masa de fosti/foste. Un simplu mesaj si vor sari mai toti ca vezi dom'le ce mai vor oamenii aia de ii cauta. Pe bune, acum!


Intrebarea corecta nu e "Ce mai vrea de la mine", ci "Ce mai vreau eu de la el/ea" de ma las asa afectat/a de reaparitie. Sau cat de mult m-a durut atunci cand am intrerupt legatura. Ca inseamna ca inca nu este vindecata o rana. Ca altfel, ati fi indiferenti total. Oamenii sunt liberi sa va caute, iar voi liberi sa alegeti cum reactionati.


Folositi perioada aceasta de retrogradare a lui Venus, pana pe 25 iunie (cu prelungiri pana pe 07 august) si vedeti ce durere ati ascuns in sufletul vostru. Scoateti amaraciunea, "spargeti-o" si "consumati-o" doza cu doza pana cand nu mai ramane nimic”, a scris Daniela Simulescu, astrolog DC News, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel