Replici explozive Stănescu - Ciolacu, în ședința PSD, despre anticipate! Discuție CONFIRMATĂ

Roxana Neagu / 09 feb 2020 / 18:06 Salveaza PDF Comentarii

Replici din culisele ședinței PSD. Care este poziția social-democraților cu privire la anticipate. 

Marcel Ciolacu a afirmat, astăzi, că PSD se pregătește pentru orice fel de alegeri. ”Dl Stănescu a transmis foarte clar: PSD este pregătit pentru orice fel de alegeri” a întărit liderul interimar al PSD. 

În fapt, în timpul ședinței PSD București, Paul Stănescu a spus ”vrem alegeri anticipate”, iar Marcel Ciolacu i-a replicat ”anticipate egal austeritate”. ”Da, este foarte corect” a confirmat discuțiile liderul interimar al PSD. 

Marcel Ciolacu a explicat: ”Eu consider că PNL dorește să facă anticipate înainte de luna septembrie, înainte ca legile să intre în vigoare - n.r. exemplu: legea pensiilor, care prevede creșterea pensiilor cu 40% - și să proroge anumite termene, cum au făcut și cu alocațiile. Atunci, cu adevărat anticipate egal austeritate. Ce a spus dl Stănescu a fost că PSD-ului nu-i este frică de niciun fel de alegeri. Mai exact, PSD-ului nu-i este teamă de votul românilor”. Marcel Ciolacu a infirmat zvonurile despre un blat cu PNL, adăugând că a fost destul de explicit și că mai mult de atât nu mai poate spune. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24