Reflecții și Reconcilieri. Influența Nodului Sud în Balanță asupra nativilor zodiacului până în ianuarie 2025

Freepik
Freepik

Nodurile Lunare se află pe axa Berbec-Balanță, încă de pe data de 12 iulie 2023. Acolo vor rămâne până în ianuarie 2025. Iată care sunt previziunile pentru TOATE semnele din zodiac.

Începând cu 12 iulie, cei născuți sub semnele Berbec, Rac, Balanță și Capricorn au preluat ștafeta, pe care o au până la sfârșitul lunii ianuarie 2025.

Până atunci, suntem îndemnați să căutăm și să menținem un echilibru în relațiile noastre, dar numai după ce ne-am consolidat propria identitate.

Iată care sunt previziunile pentru TOATE zodiile!

Berbec 

Nodul Sud din Casa a 7-a arată o accentuare a zonei de relații. Acest lucru înseamnă că vei fi mai atent la comportamentul și la acțiunile partenerului tău de viață. Cu toate acestea, concentrarea excesivă pe relație poate afecta toate parteneriatele, fie că sunt de natură afectivă sau profesională. În plus, avertismentul Nodului Nord sugerează că relația ta nu va progresa până când nu îți îndrepți atenția către tine însuți.

Taur

În cazul acestor nativi, Nodul Sud se află în Casa a 6-a, în timp ce Nodul Nord este în Casa a 12-a. Această configurație astrală arată influențe semnificative asupra domeniilor muncii și sănătății, care pot persista până în 2025. Fiind sub influența arhetipului Balanței, nativul născut în semnul Taurului sau cel cu ascendent în Taur va simți dorința de a se bucura de aprobarea celor din jur. Cu alte cuvinte, va încerca să satisfacă așteptările tuturor, ceea ce poate genera frustrări... CONTINUAREA PE astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel