Reacția PSD față de trecerea lui Oprea în fruntea Guvernului

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, susține că perioada de recuperare a premierului Victor Ponta nu va afecta activitatea Guvernului. Ea a transmis că social-democrații sunt alături de Victor Ponta și au convingerea că Gabriel Oprea poate asigura cu succes interimatul ”pe această scurtă perioadă”.

Citește și: Victor Ponta se autosuspendă din funcție și îi cere lui Klaus Iohannis să îl numească pe Gabriel Oprea premier interimar

 

”Toate condițiile pentru o funcționare foarte bună a guvernării, cu continuarea tuturor proiectelor începute deja, sunt îndeplinite. Perioada de recuperare a prim-ministrului Victor Ponta nu va afecta activitatea Guvernului, deoarece s-au respectat toate procedurile, iar vice-premierul Gabriel Oprea va asigura cu succes interimatul pe această scurtă perioadă. Acesta a demonstrat și cu alte ocazii că este un exemplu de stabilitate și profesionalism în fruntea Executivului.

Îi urăm premierului Victor Ponta însănătoșire grabnică, suntem alături de el în această perioadă și îl așteptăm să își reia pe deplin activitatea în fruntea Guvernului. România are în continuare instituții funcționale a căror activitate nu are de ce să fie afectată și continuăm să fim pe drumul cel bun ca țară, atât din punct de vedere economic, cât și social”, a declarat Gabriela Firea, conform unui comunicat de presă.

Vezi și: Răzvan Dumitrescu, analiză după ce Victor Ponta s-a autosuspendat din funcția de premier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel