Victor Ponta se autosuspendă din funcție și îi cere lui Klaus Iohannis să îl numească pe Gabriel Oprea premier interimar

Premierul Victor Ponta a anunțat, duminică, pe pagina sa de Facebook, că nu își va putea exercita pentru următoarele 28 de zile activitatea din fruntea Guvernului. 

Victor Ponta a transmis că în cel mult 28 de zile își va putea relua activitatea normală. Liderul PSD a informat că luni îi va transmite președintelui Klaus Iohannis solicitarea ca acesta să-l desemneze pe vicepremierul Gabriel Oprea în funcția de prim-ministru interimar.

Vezi și: Victor Ponta va fi externat din spital după operația la genunchi

”Azi medicii au decis ca pot fi externat / urmeaza ca in urmatoarele 7 zile sa parcurg zilnic procedurile pt control, schimbare pansamente si supraveghere. 

Ulterior acestor proceduri va trebui ca doua saptamani sa fac fizioterapie si tratamente de recuperare inainte de a avea permisiunea medicilor de a merge fara sprijinul unor mijloce medicale permanente / in maxim 28 zile imi pot relua activitatea normala urmand sa continui recuperarea timp de 6 luni.

Maine dimineata voi trimite Presedintelui Romaniei solicitarea ca, in baza art 107 din Constitututie, sa-l desemneze pe Vicepremierul Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de Prim Ministru (inclusiv conducerea sedintelor de Guvern) in aceasta perioada (atasez adresa). 

Multumesc inca o data medicilor de aici si doctorului Ionut Codorean pt atentia si profesionalismul lor”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, unde a postat următoarea solicitare:

Citește și: Răzvan Dumitrescu, analiză după ce Victor Ponta s-a autosuspendat din funcția de premier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel