Victor Ponta se autosuspendă din funcție și îi cere lui Klaus Iohannis să îl numească pe Gabriel Oprea premier interimar

Premierul Victor Ponta a anunțat, duminică, pe pagina sa de Facebook, că nu își va putea exercita pentru următoarele 28 de zile activitatea din fruntea Guvernului. 

Victor Ponta a transmis că în cel mult 28 de zile își va putea relua activitatea normală. Liderul PSD a informat că luni îi va transmite președintelui Klaus Iohannis solicitarea ca acesta să-l desemneze pe vicepremierul Gabriel Oprea în funcția de prim-ministru interimar.

Vezi și: Victor Ponta va fi externat din spital după operația la genunchi

”Azi medicii au decis ca pot fi externat / urmeaza ca in urmatoarele 7 zile sa parcurg zilnic procedurile pt control, schimbare pansamente si supraveghere. 

Ulterior acestor proceduri va trebui ca doua saptamani sa fac fizioterapie si tratamente de recuperare inainte de a avea permisiunea medicilor de a merge fara sprijinul unor mijloce medicale permanente / in maxim 28 zile imi pot relua activitatea normala urmand sa continui recuperarea timp de 6 luni.

Maine dimineata voi trimite Presedintelui Romaniei solicitarea ca, in baza art 107 din Constitututie, sa-l desemneze pe Vicepremierul Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de Prim Ministru (inclusiv conducerea sedintelor de Guvern) in aceasta perioada (atasez adresa). 

Multumesc inca o data medicilor de aici si doctorului Ionut Codorean pt atentia si profesionalismul lor”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, unde a postat următoarea solicitare:

Citește și: Răzvan Dumitrescu, analiză după ce Victor Ponta s-a autosuspendat din funcția de premier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel