Răzvan Sava a pactizat cu mafia lui Piedone

Răzvan Sava, candidatul PNL la Primăria Sectorului 4, se plimbă prin pieţele din sudul Bucureştiului de braţ cu Cristian Popescu Piedone, fostul primar, pe care justiţia l-a împiedicat să candideze pentru un nou mandat. El are un dosar de abuz în serviciu în cazul #colectiv. 

Candidatul liberal, cotat la doar 17% în sector, se consideră "onorat" să fie susţinut de către Piedone, cercetat în dosarul Colectiv. Sava a înregistrat şi un clip electoral împreună, din care a dispărut lista de consilieri ai PNL, fapt care a stârnit furia conducerii partidului.

Întrebat de reporterul Politicscan dacă Piedone a cerut ceva, Răzvan Sava a răspuns: "N-a cerut nimic dl. Piedone." În urma unei investigaţii amănunţite, se descâlceşte caracatiţa intereselor transpartinice şi motivul pentru care Sava iese la braţ cu Piedone.

Încă din luna ianuarie, primarul interimar al Capitalei i-a dat o autorizaţie de supraînălţare a imobilului din intersectia Bd. Mărăşeşti cu Str. Şerban Vodă, unde avea restaurantul Jur-fixe, administrat de societatea sa SC God Trust Enterprises, într-o zonă protejată. Alianţa a fost premeditată şi aranjată de către Alex Ionescu, consilier pe listele PNL. Alex Ionescu este cumnatul lui Cornel Dinu. Dar cine este Cornel Dinu?

[citeste si]

În 2014, Direcția de Învățământ a sectorului 4, aflată în subordinea fostului primar Cristian Popescu Piedone la acea vreme, a avizat un "tun" de 3,7 milioane de euro. Suma reprezenta plata unui contract de servicii de pază a școlilor din sector, fiind atribuită unui grup de prieteni și cumnați ai lui Piedone, printr-o licitație ciudată.

Licitaţia a câştigat-o SC United Security SRL, deținută de un anume Vasile Ghinea, dar care subcontractează Integra Security, Integra Inter şi Magic Star, toate deţinute de Cornel Dinu, un apropiat al lui Piedone. Verificând actele, poţi observa un lucru cel puţin ciudat. Firma United nu reţine nicio parte din bani, sumele fiind dijmuite de cele trei, coordonate de Cornel Dinu, care are doi cumnaţi: Alex Ionescu, şeful de campanie a lui Sava şi Ionel Tucmuruz, eminenţa cenuşie a afacerii. Tucmuruz mai are o calitate, el e coleg de şcoală generală cu Petre Tobă, actualul ministru de Interne.

Afacerea pusă la cale în 2014 viza înhăţarea de grupurile de firme a 40-50% din bugetul Direcţiei de Învăţământ şi Tineret. Deci, în loc ca banii să se ducă spre investiţiile în şcoli se duceau în administraţia Piedone spre "bodyguarzii" lui Piedone. Aşa se explică de ce Răzvan Sava apare tot mai des cu gărzi de corp.

În video   se poate urmări cum Piedone recomandă cetăţenilor dintr-o piaţă bucureşteană să voteze cu Sava la primărie şi cu PPUSL la consiliu. Pe lista PPUSL apare Viorel Dan Popescu, fratele lui Piedone, Marian Petcu (finul lui Piedone), Ionel Romeo Drăgan, fost PBL, PDL, cu trei mandate la activ, Mircea Iosub, fost consilier PSD, Dehuan Ionescu, fost PNL, Ioan Gâfdeac, fost PPDD, PD), toţi având conexiuni cu administraţia locală.

Contrar celor susţinute de Răzvan Sava nu există figuri noi pe listele eligibile. Ei se conduc după vorba: "la vremuri noi, tot noi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel