Rareş Bogdan: Îl asigur pe Ludovic Orban că va avea un contracandidat foarte puternic

Rareş Bogdan: Îl asigur pe Ludovic Orban că va avea un contracandidat foarte puternic
Rareş Bogdan: Îl asigur pe Ludovic Orban că va avea un contracandidat foarte puternic

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, luni, că Ludovic Orban va avea cu siguranţă un contracandidat 'foarte puternic' pentru şefia partidului, adăugând că Florin Cîţu, Emil Boc, Ilie Bolojan, Dan Motreanu şi Robert Sighiartău s-ar putea număra printre opţiuni.

'Primul lucru într-un Congres, într-o bătălie este să ai o retorică bună, retorica învingătorului. Mai e mult până departe. Îl asigur cu simpatie pe Ludovic Orban că va avea contracandidat şi va avea unul foarte puternic. (...) Eu sunt extrem de puternic, nu foarte puternic, dar eu nu candidez. Eu candidez în echipa câştigătoare. (...) Suntem partid liberal, este normal să existe competiţie, cred că nici Ludovic Orban, nici altcineva nu-şi doreşte să existe un singur candidat, sunt absolut convins că va exista minim un contracandidat, dacă nu chiar doi. Există oameni foarte buni în PNL care vor intra într-o competiţie directă, frumoasă cu Ludovic Orban şi cel mai bun dintre ei va câştiga.' a declarat Rareș Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL.

'Este şi Florin Cîţu o opţiune, şi Emil Boc o opţiune, este şi Ilie Bolojan şi Dan Motreanu, este şi Robert Sighiartău o opţiune, avem mai multe opţiuni. Eu am spus-o ca să nu existe niciun fel de speculaţie - voi intra pe poziţiile doi-trei în echipa câştigătoare', a afirmat Rareş Bogdan, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Rareș Bogdan a amintit că, în prezent, 11 filiale ale Partidului Național Liberal au conduceri interimare, iar alegerile ar trebui organizate cât mai curând cu putinţă, cu analiza rezultatelor scrutinelor din ultimii ani.

'Cred că, în funcţie de ce hotărăşte Biroul Executiv Naţional, Biroul Permanent, vom lua o decizie, dar astăzi nu cred că trebuie să ne concentrăm pe alegerile din PNL. Părerea mea este că trebuie să ne concentrăm pe ieşirea din pandemie, pe gestionarea vaccinării (...) şi pe măsurile de relaxare economică şi pe implementarea PNRR, după asta putem să ne gândim şi la Congres. Românii nu cred că asta îşi doresc astăzi să vadă o bătălie internă la nivelul PNL, ci să vadă cum gestionăm ieşirea din pandemie şi venirea cu măsuri economice pentru români', a mai declarat prim-vicepreşedintele Partidului Național Liberal, Rareș Bogdan.

Amintim faptul că președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit zilele trecute despre candidatura sa la conducerea partidului, la Congresul PNL.

Ludovic Orban a precizat că ”cel mai probabil, cred că putem derula acest calendar de alegeri interne. Congresul nu înseamnă numai Congresul, înseamnă alegeri în tot partidul, la toate nivelele, peste tot vom avea conduceri legitimate prin vot”.  ”Când se va declanșa, vom vedea cine mai candidează (n.r. la șefia PNL)” a spus Ludovic Orban. 

În ceea ce privește candidatura sa, afirmă: ”Candidez cu o carte de vizită care este cunoscută de toți colegii mei și care este practic un argument puternic pentru a putea să mă prezint în fața colegilor mei, cu un proiect pe următorii patru ani, care să permită Partidului Național Liberal să realizeze pentru România tot ceea ce a promis.”

”Eu întotdeauna mi-am făcut campanie individuală, pentru că la orice congres sunt delegați care vin și-și exercită dreptul de vot și e dreptul fiecăruia de a decide pe cine alege. Felul meu de campanie a fost întotdeauna o campanie care m-a dus către fiecare membru important al PNL, care participă la decizie.” a afirmat liderul PNL, într-o conferință de presă ținută în Sălaj. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel