Raluca Turcan, săgeți către Dragnea: PSD a adus sărăcie în Teleorman

Președintele interimar, Raluca Turcan, a ținut o conferință de presă la Teleorman. Ulterior, a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care explica care au fost motivele pentru care a ales respectiva locație.

"Astăzi, la Teleorman, am vorbit despre provocarea și obiectivul politic al PNL pe termen lung: să așezăm PNL pe un drum care să stea la baza bunăstării românilor și să ducă la reducerea decalajelor dintre România si majoritatea statelor membre UE. 

De ce am vorbit despre bunăstare tocmai la Teleorman? Pentru că, din nefericire, o țară întreagă știe ce a adus administrația PSD în Teleorman: sărăcie, cote alarmante și îngrijorătoare aproape la toți indicatorii de dezvoltare, de la părăsirea timpurie a școlii, pana la numărul de șomeri și investițiile.

Teleormanul este din nefericire un exemplu despre cum nu se face administrație în România. Nenorocirea care s-a abătut pe capul teleormănenilor a fost mutată pe capul tuturor românilor!

Modul în care Liviu Dragnea a ales să facă politică în Teleorman este transferat, în momentul de față, în decizia politică de la nivel național.

Avem un guvern feudă al lui Liviu Dragnea, avem un Parlament cu o majoritate care pare dispusă să pună mai presus interesele unui grup minuscul de politicieni, în detrimentul cetățenilor care nu își doresc altceva decât egalitate în fața legii și un trai decent.

Acestea sunt așteptările românilor, iar PNL, în opoziție fiind, urmărește să ofere alternativa serioasă și credibilă la modul de guvernare ineficient pe care Liviu Dragnea l-a imprimat României. Decizie politică eficientă se poate obține cu oameni integri, profesioniști și implicați, dornici să schimbe lucrurile în bine. Acest lucru îl urmărim în teritoriu și același lucru dorim să-l facem în Parlament.

Dorim ca prin soluțiile noastre să dăm o gură de oxigen mediului de afaceri, sistemului de educației și sistemului de sănătate. Sunt 3 priorități mari ale PNL pe care ne concentrăm.

De asemenea, prioritare sunt si integritatea în funcția publică, o justiție corectă și lupta împotriva corupției. Sper ca în fiecare județ să identificăm echipele cele mai potrivite pentru reconstrucția PNL, să impulsionam oamenii profesioniști să se implice în politică și în felul acesta, la decizia politică să ajungă cât mai mulți oameni buni", a scris Turcan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel