PwC va găzdui al doilea forum despre femeile lider

Vineri, 27 februarie, PwC va găzdui al doilea forum global pentru studenţii din întreaga lume.

Vineri, 27 februarie, PwC va găzdui al doilea forum global pentru studenţii din întreaga lume.

Transmisia live va avea loc la ora 17:30 pm GMT şi face parte din seria de evenimente Aspire to Lead: The PwC Women’s Leadership, care include un număr de programe şi seminarii găzduite de PwC şi concepute pentru a le oferi studenţilor şi tinerilor profesionişti instrumentele necesare să își dezvolte aptitudinile de lideri.

În urma succesului înregistrat la ediţia inaugurală de anul trecut a transmisiei live cu Sheryl Sandberg, COO Facebook şi autoarea volumului „Lean In for Graduates”, această ediţie le va avea invitate pe autoarele volumului „The Confidence Code”, Katty Kay and Claire Shipman, alături de Eileen Naughton, lider al Google UK şi Mike Fenlon, Global Talent Leader al PwC.

Evenimentul se va axa pe dezvoltarea încrederii necesare unui lider. Webcastul va prezenta de asemenea parteneriatul dintre PwC şi campania HeForShe a Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Femei şi va încerca să implice bărbaţii în această mişcare. Campania HeForShe are ca scop mobilizarea unui miliard de bărbaţi şi băieţi din întreaga lume să susţină şi să devină agenţi ai schimbării pentru a pune capăt inegalităţii cu care se confruntă femeile şi fetele la nivel global.

Pentru a urmări live transmisia sau înregistrarea post-eveniment, vizitaţi pagina de internet www.pwc.com/aspire.

Evenimentele Aspire to Lead: The PwC Women’s Leadership Series vor fi promovate de PwC în mai mult de 30 de ţări din întreaga lume, inclusiv Australia, Brazilia, Canada, China, Franţa, Germania, India, Irlanda, Japonia, Mexic, Spania, Elveţia, Marea Britanie şi SUA, începând cu 27 februarie şi până în iunie. Pe lângă webcast-uri se vor organiza o serie de evenimente, inclusiv mese rotunde, care vor aborda diverse perspective, alegeri în carieră, dezvoltarea abilităţilor de leadership şi aspecte legate de echilibrul dintre carieră şi viaţa personală, precum şi alte subiecte conexe.

 “Suntem entuziasmaţi de colaborarea cu autoarele “The Confidence Code” şi cu Google pentru a ajunge la studenţi din întreaga lume. Pentru a fi un bun lider, trebuie să fii încrezător – iar al doilea eveniment din seria “Aspire to Lead” va oferi sfaturi practice în acest sens”, a declarat Dennis Nally, Preşedinte al PwC International Ltd.

Dedicată promovării diversităţii şi incluziunii, PwC va lansa din nou un studiu despre femeile Generaţiei Y înaintea Zilei Internaţionale a Femeii pe 8 martie 2015. Acesta îi urmează raportului PwC’s Next Generation Diversity: Developing tomorrow’s female leaders de anul trecut.

Vom relua, de asemenea, campania de succes Global Diversity Week, în care mii de angajaţi PwC din întreaga lume au luat parte la dialogul global legat de felul în care pot să devină lideri care să continue să promoveze incluziunea în cadrul PwC. În 2015, Global Diversity Week va avea loc în luna iunie. Pentru a afla mai multe despre diversitate şi incluziune în cadrul PwC , vizitaţi www.pwc.com/inclusion.

Despre volumul „The Confidence Code” şi autoarele lui

În volumul „The Confidence Code”, jurnalistele Claire Shipman şi Katty Kay fac o incursiune la graniţele neuroştiinţei pentru a găsi gena încrederii şi a dezvălui rezultatele surprinzătoare ale unor cercetări recente despre rădăcina acesteia în creierul nostru. Ele pornesc în acest demers prin a-şi face propriile teste genetice, cu rezultate neaşteptate. Vizitează psihologi recunoscuţi la nivel mondial care explică cum toţi putem alege să devenim mai încrezători doar acţionând şi asumându-ne riscuri şi cum aceasta ne poate schimba mentalitatea. Autoarele intervievează femei lideri din politică, sport, armată şi arte pentru a afla cum au exploatat această resursă esenţială. Autoarele examinează impactul pe care în are lipsa încrederii asupra abilităţii noastre de a deveni lideri, de a avea succes şi de ne împlini.

Pentru a afla mai multe, vizitaţi http://theconfidencecode.com.

Despre PwC

 

Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 157 de ţări cu mai mult de 195.000 de specialişti dedicaţi oferirii de servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. Spuneţi-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră şi descoperiţi mai multe informaţii despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel