PSD cere procurorului general să facă lumină în cazul numirii și exercitării mandatului de premier al lui Florin Cîțu

Bogdan Ivan Gruia
Bogdan Ivan Gruia

Deputatul PSD de Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan Gruia,   îi cere procurorului general Gabriela Scutea să facă lumină în cazul numirii și exercitării mandatului de prim-ministru al lui Florin Cîțu.

"Românii au dreptul să știe adevărul!

I-am solicitat Procurorului General al României, Dnei. Gabriela Scutea, să facă lumină în cazul numirii și exercitării mandatului de Prim-ministru al României de către Florin Cîțu, condamnat penal de o instanță din Statele Unite ale Americii.

De asemenea, am făcut apel și la Președintele României, Dl. Klaus Werner Iohannis, să susțină aplicarea legii și a principiilor statului de drept, asupra cărora a demarat un referendum național, validat de o majoritate covârșitoare a românilor. Vrem ca acele principii de drept sa fie respectate și aplicate în cazul fiecărui român. Indiferent că e un om de rând sau Prim-ministrul României.

Vrem să vedem dacă în România anului 2021, #SePoate ști dacă Prim-ministrul României e penal sau nu. Atât! Românii merită să știe adevărul, iar legea trebuie să fie #lege pentru toți!", a scris deputatul PSD pe Facebook. 

Vezi și: PSD, ironie despre ministrul Dan Vîlceanu: Nota Patru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel