EXCLUSIV  Prof. dr. Daniel Coriu, interviu: Cele mai recente informații despre bolile sângelui

Prof. dr. Daniel Coriu este invitat la DC News în cadrul emisiunii „Academia de Sănătate”, realizată de prof. dr. Irinel Popescu, președintele Academiei de Științe Medicale. 

Emisiunea este difuzată luni, 6 august, de la ora 11:00, pe contul de Youtube al redacției, dar și pe pagina de Facebook DC News.

În cadrul emisiunii vor fi abordate cele mai noi infomații despre leucemii și alte boli hematologice, precum și situația transplantului medular în țara noastră. 

Prof. dr. Daniel Coriu este directorul Centrului de Hematologie și Transplant Medular al Institutului Clinic Fundeni și vicepreședinte al Societății Române de Hematologie. 

Prof. dr. Daniel Coriu este specializat în tratarea unor patologii precum: sindroame talasemice, mielom multiplu, amiloidoză ereditară și amiloidoză primară, leucemie mieloidă cronică, leucemii acute. 

Date din CV-ul profesorului Daniel Coriu

2002- Aug 2009: Coordonatorul Laboratorului de Imunochimie și Studiul Proteinelor, Centrul de Hematologie și Transplant Medular, Institutul Clinic Fundeni,

2006- Aug 2009: Coordonatorul Laboratorului de Biologie Moleculară, Centrul de Hematologie și Transplant Medular, Institutul Clinic Fundeni,

Feb 2008 – Aug 2009: Șef secție Hematologie, Centrul de Hematologie și Transplant Medular, Institutul Clinic Fundeni,

Aug 2009- Martie 2011: Director medical Institutul Clinic Fundeni

Martie 2011 – prezent: Director Centrul de Hematologie și Transplant Medular, Institutul Clinic Fundeni 

DCNews a demarat, în colaborare cu prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale, un proiect dedicat informării publicului, dar și a specialiștilor, asupra unor subiecte medicale de actualitate. Seria de emisiuni realizată de profesorul Irinel Popescu, sub egida Academiei de Științe Medicale, este publicată în rubrica Academia de Sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel