EXCLUSIV  Probleme cu somnul pentru o zodie. Daniela Simulescu: Nu ştiţi de capul vostru. E nevoie să găsiţi soluţii


Probleme cu somnul pentru o zodie. Daniela Simulescu: Nu ştiţi de capul vostru. E nevoie să găsiţi soluţii  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Probleme cu somnul pentru o zodie. Daniela Simulescu: Nu ştiţi de capul vostru. E nevoie să găsiţi soluţii / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Astrologul DC News Daniela Simulescu a prezentat horoscopul săptămânii 1 - 7 martie 2021.

Astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre problemele pe care nativii din zodia Berbec le vor avea în perioada 1 - 7 martie 2021.

„Pentru berbeci și cei cu ascendentul în această zodie, prima parte a săptămânii este foarte sensibilă, foarte vulnerabilă, nu știți de capul vostru. Luna e în Balanță, sunteți drăguți, simpatici, dar ceva nu funcționează așa cum v-ați dori. Odată cu intrarea lui Marte în semnul vostru, pe 4 martie, și cu acea conjuncție Mercur Jupiter, veți resimți o schimbare de la varianta voastră de până acum, o variantă menită să vă arate cum stați cu banii, resursele, încăpățânarea și confortul, la o variantă în care vreți să explodați. Din fericire, Marte nu o să își facă nebuniile pentru că face acel trigon cu Saturn, ceea ce înseamnă că veți reuși să mergeți spre alte zone. Sunteți mai curajoși, mai ambițioși, parcă respirați mai mult, comunicați, s-ar putea să comunicați cu mai mulți oameni decât de obicei. Poate că e primăvară, poate că ieșiți mai des, dar veți interacționa cu mai mulți oameni. Bineînțeles, veți discuta și online și offline, va fi o agitație mai mare în viața voastră“, a precizat astrologul DC News.

Probleme cu somnul

„De asemenea, tot ce ține de birocrație se va amplifica începând de săptămâna aceasta însă, nu uitați că în Casa a 12-a aveți și Soarele, Venus și Neptun și e nevoie, cu toată agitația asta diurnă, de liniștea nocturnă. Anxietatea va fi la un grad ridicat, e nevoie să găsiți soluții, să dormiți, să vă odihniți. În această săptămână somnul nu este egal cu odihnă și odihna nu e egală cu somnul. Trebuie să găsiți momente și pentru odihnă, dar momente și pentru somn, de calitate, liber, liniștit, nu trebuie să stați nici prea mult în pat, dar nici să dormiți foarte puțin. Încercați să calibrați bine zona aceasta pentru că aveți mare nevoie“, a precizat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel