Primarul Sucevei a semnat contractul de circa 25 milioane euro pentru înfiinţarea sistemului de transport public ecologic

Primarul Sucevei, Ion Lungu, şi directorul general al Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Est, Vasile Asandei, au semnat, luni, contractul pentru proiectul 'Sistem integrat de transport public ecologic în municipiul Suceava'. 

Contractul prevede achiziţionarea de autobuze electrice, realizarea unei autobaze pentru divizia electrică a societăţii de Transport Public Local (TPL), amenajarea staţiilor de călători existente, înfiinţarea unui centru de supraveghere video, dar şi reabilitarea străzii Vasile Pârvan.

Valoarea totală a proiectului este de peste 116 milioane de lei, iar valoarea eligibilă a proiectului este de aproximativ 103,6 milioane de lei, cu o contribuţie a municipiului Suceava de 2,07 milioane de lei. Potrivit primarului, durata de implementare a proiectului, conform contractului de finanţare, este de 30 luni. 'După realizarea acestui proiect vom avea în municipiul Suceava o societate de transport performantă, un sistem de transport public civilizat, cu preţuri suportabile pentru cetăţeni', a spus primarul după semnarea contractului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel