Prezentare de modă în Silver Church

Agenţia “Unique Models” în colaborare cu Atelierul de Haine (AdH) au fost protagoniştii unei prezentări de modă inedite în cunoscutul pub Silver Church. Evenimentul a fost organizat cu scopul de a promova tinerii designeri, care au adus pe podium 40 de ţinute speciale pentru sezonul toamna/iarnă.

[caption id="attachment_241351" align="alignleft" width="265"] Diana Stanciu - Unique Models Agency[/caption]

Coafurile au fost  realizate de către stiliştii Tudor Calaceanu si Masha Merejkovski. Acestea au fost adaptate stilului fiecărui designer: de la coafuri clasice, la coafuri feminine, ajungând până la frizuri elaborate pentru colecţia cu împletituri a Constanţei Balaban şi coafuri de inspiraţie androgină pentru colecţia AdH.

La formarea echipei de make-up artişti au luat parte Irina Anca Păun şi Anca Stanciu. Machiajul a fost conceput în două direcţii. Cel natural a avut la bază culorile toamnei, iar pentru evidenţierea conturului ochilor s-au folosit culorile gri şi negru.

Designerii care au participat din partea Atelierului de Haine sunt următorii:

Diana Singuran – “EVEolution” - o colecţie bazată pe tipare care permit schimbarea formei şi utilizării ţinutelor, prin folosirea pliurilor, fermoarelor şi inserţiilor de materiale cu texturi surprinzătoare în culori puternice.

Cosmina Sirbu - “Petite Femme” - se distinge prin linii bine definite şi croieli clasice, într-o colecţie menită să sublinieze frumuseţea naturală a femeii.

[caption id="attachment_241352" align="alignleft" width="136"] Diana Stanciu - Unique Models Agency[/caption]

Monica Nedelcu – “It's here, Kitaa!”-  o colecţie ce foloseşte materiale cu fluiditate, motive fragile într-un decor urban şi căptuşeli naturale ce prind personalitate prin modele unicat.

Constanta Balaban - “Împletit în România”- o colecţie mixtă cu ţinute din tricoturi, lână, stofă, bumbac cu inserţii croşetate din benzi de bumbac, piele şi voal sau împletite cu benzi de piele, voal şi fibre naturale.

AdH – “EGOnomic”-  este o colecţie specială inspirată din contextul social şi psihologic actual al individului, pentru care instrospecţia a devenit mai importantă decât confirmarea unui statut în faţa celor din jur.

Constanta Balaban - “Împletit în România”- o colecţie mixtă cu ţinute din tricoturi, lână, stofă, bumbac cu inserţii croşetate din benzi de bumbac, piele şi voal sau împletite cu benzi de piele, voal şi fibre naturale.

[caption id="attachment_241353" align="alignnone" width="137"] Diana Stanciu - Unique Models Agency[/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel