EXCLUSIV  Previziuni astrale Taur și Scorpion. Vor avea o lună de neuitat!

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Horoscop lunar. Evenimentul cheie al lunii aprilie este Marea conjuncție Jupiter-Uranus!

Pe 21 aprilie 2024 va avea loc Marea Conjuncție Jupiter-Uranus în semnul Taurului! Acest eveniment, care s-a petrecut ultima dată în 1941, va avea efecte uimitoare atât la nivel mondial, cât și cel personal. Jupiter reprezintă oportunitățile și expansiunea, Uranus se ocupă de instabilitate și schimbare, iar arhetipul Taurului vorbește despre siguranță și confort. 

La nivel mondial, trecem deja prin transformări financiare sau revoluții tehnologice care își vor pune amprenta pe următoarele decenii. La nivel personal, când Jupiter și Uranus se întâlnesc și formează un aspect important în astrograma natală, este clar că nativul va avea parte de o dezrădăcinare menită să îi aducă progresul. 

Taur/Ascendent în Taur

Vei fi protagonistul lunii aprilie! Conjuncția Jupiter-Uranus se va petrece în semnul tău! Pentru că este implicat Uranus, îți recomandăm să nu îți faci planuri sau să ai așteptări! Cel mai bun lucru pe care îl poți avea în vedere este acceptarea noului! Ești destul de pragmatic și rezistent la schimbare, însă de data aceasta nu mai este cazul! Dacă vrei progres și evoluție, trebuie să riști și să ieși de la naftalină! Mulți dintre nativi vor dori să fie mai independenți și mai rebeli. În plus, dacă alegi să creezi tu singur provocări, astrele te vor avantaja cu siguranță! Nu lăsa luna aprilie să treacă pur ș simplu!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Conjuncția Jupiter-Uranus se va petrece în casa a șaptea, a relațiilor și a parteneriatelor. Cei singuri vor avea oportunități exact atunci când nu se așteaptă deloc. Vor fi oamenii potriviți la locul potrivit! De altfel, le și recomandăm să încerce să interacționeze și cu alte tipare umane. Și să se lase purtați de viață. Celor care se află în relații vechi și blazate, această conjuncție le va aduce provocări serioase pentru a retrezi pasiunea. Iar cei, care așteaptă să iasă dintr-o relație care nu mai funcționează de ceva timp, vor găsi curajul să plece. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel