Preot, aspect foarte important despre horoscop: Așa veți avea zile mai liniștite

Preot, aspect foarte important despre horoscop
Preot, aspect foarte important despre horoscop

Preotul Andrei Atudori a fost întrebat dacă este bine să ne luăm după horoscop.

”A-l citi și mai ales a-l lua în seamă este o pierdere de vreme și nu doar atât: este o insultă adusă lui Dumnezeu și purtării Sale de grijă.

Aș vrea să subliniez de la început un aspect foarte important: a crede în horoscop/ zodii este incompatibil cu a te numi creștin. Repet! Nu te poți numi cu adevărat creștin dacă ai credința/ impresia că viața ta este călăuzită în vreun fel de zodii/ horoscop. Punct!

Din păcate există foarte mulți creștini (unii dintre ei care ar putea fi numiți cu genericul „buni creștini”) care pun mare preț pe horoscop și care nu înțeleg absurdul ideii de a spune că ei cred și în Dumnezeu, dar și în cele spuse de horoscop. (...) Cert este faptul că cel care crede în horoscop are nevoie să discute foarte serios cu duhovnicul despre acest lucru.

(...)  Să nu mai citiți horoscopul nici pentru amuzament, nici pentru divertisment, nici din curiozitate și să vă începeți ziua cu rugăciuni aduse lui Dumnezeu. Sunt convins că nu veți simți lipsa horoscopului și că veți avea zile mai liniștite”, a răspuns preotul Andrei Atudori, pe Doxologia.ro întrebat despre horoscop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel