Toate oalele se sparg în capul lui... COJANU. Guran: Vă spun cu certitudine. PNL și premierul...

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, dă vina pe Gheorghe Cojanu, premierul în funcţie al Capitalei, pentru neinvestirea lui Nicuşor Dan în funcţia de primar general. 

Întrebat la Antena 3 dacă prefectura Capitalei putea să organizeze ceremonia de învestire a lui Nicuşor Dan în funcţia de primar general, Virgil Guran a spus că "da, normal, pentru că este în apanajul prefectului Capitalei". Acesta a continuat, însă, şi a spus că motivul pentru care nu s-a întâmplat asta este că "după cum ştiţi, avem o problemă cu prefectul Captailei". 

Nu a vrut prefectul să îl numească pe Nicuşor Dan primar? 

"Spuneţi că prefectul Capitalei, de la sine putere, a decis să nu facă această ceremonie de învestire a lui Nicuşor Dan?", a întrebat Cătălina Porumbel. 

"Sigur că da! Este obligat să o facă prin lege. Eu vă spun cu certitudine că premierul Ludovic Orban nu a dat o astfel de dispoziţie şi că PNL şi premierul îl susţin necondiţionat pe Nicuşor Dan, nu s-a pus condiţia intrării sale în PNL. Eu nu ştiu dacă a făcut-o deliberat sau de ce a luat decizia asta, dar aşa spune în lege, că prefectul trebuie să îl învestească", a replicat prompt Virgil Guran. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel