EXCLUSIV  Povestea șoferiței de TIR care îi ajută pe românii din Europa. Adriana Mureșan, fondatoarea Voluntari în Europa, la Departe de România 

Adriana Mureșan, fondatoarea asociației RoOmenia și a comunității online "Voluntari în Europa”, este invitata ediției din această săptămână a emisiunii Departe de România. Emisiunea se va difuza duminică, începând cu ora 14.00, pe canalele ȘtiriDiaspora, DCNews și DCNews TV.

Invitata ediției de duminică, 18 februarie, a emisiunii Departe de România este Adriana Mureșan, fondatoarea asociației și comunității online „RoOmenia-Voluntari în Europa”, o rețeta de ajutor pentru românii din țară și din străinătate care numără în prezent peste 140.000 de membri.

Adriana Mureșan ne povestește cum e viața pe TIR ca femeie și care sunt pericolele la care se expun cei care aleg să practice această meserie vitală. Totodată, vom afla dacă românii din străinătate se ajută între ei, dar și cum e să conduci o rețea de mii de voluntari care vor să ajute alți oameni aflați în dificultate, în România sau în alte țări.

VIDEO (emisiunea începe la ora 14.00):

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel