Urmărește emisiunea live


Polițiștii de frontieră din Ostrov au reținut bunuri contrafăcute de 33.000 de lei

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov-Silistra au descoperit, ascunse într-un camion condus de un cetăţean ucrainean, articole vestimentare inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 11.07.2019, în jurul orei 22.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov - Silistra, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui camion înmatriculat în Ucraina, cetăţeanul ucrainean F.A., în vârstă de 32 de ani.

În urma controlului efectuat asupra camionului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în cabină, 67 articole vestimentare, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Produsele, în valoare de aproximativ 33.500 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel