Peste 170.000 euro un apartament în blocul cu incendiului de pe strada Parcului (București). Lista completă de prețuri, aici

incendiu
incendiu

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă seara, la un bloc de 12 etaje din Capitală. Martorii spun că s-au auzit explozii. Fumul dens de vede de la mare distanță.

Potrivit ISU București - Ilfov, incendiul s-a produs pe terasa unui bloc cu 12 etaje aflat în construcție.

Blocul este situat pe strada Parcului.

Primele informații sunt că ard butoaie cu smoală și carton bituminat, suprafața afectată fiind de aproximativ 500 de metri pătrați.

La această oră se acționeaza cu 11 autospeciale de stingere, două autoscări.

Nu sunt semnalate victime, dar sunt degajări însemnate de fum.

Cât costă locuințele în blocul unde s-a produs incendiul

O garsonieră cu o suprafaţă utilă de 37.2 mp costă 78.590 euro. Un apartament cu două camere, cu suprafața utilă între 38.45 mp – 55.10 mp, costă între 102.804 euro și 106.775 euro. Un apartament de trei camere costă între 116.728 euro și 157.418 euro, iar un apartament cu patru camere costă undeva între 167.162 euro și 178.842 euro. Prețurile sunt fără TVA!

Prima fază este vândută în proporție de 85%, iar vânzările la faza a doua au ajuns la nivelul de 40%.

”Poziționat în nordul Bucureștiului, în zona Expoziţiei, ansamblul oferă apartamente de foarte bună calitate, cu sistem smart home integrat. Localizarea proiectului, preţul apartamentelor şi calitatea construcției sunt aspecte care fac din acest ansamblu o investiţie sigură şi bine plasată. Știm că într-o relație corectă dezvoltator – client ambele părți trebuie să câștige, de aceea construim proiectul responsabil, pentru a-și menține valoarea în timp și pentru a oferi o locuire de calitate.

Proiectul include 485 de apartamente noi, realizate cu materiale şi soluţii de construcţii furnizate de companii puternice pe segmentul de piaţă pe care activează. Proiectul este construit în două faze de dezvoltare și constă în două clădiri cuprinse într-o volumetrie armonioasă, cu o înălţime de douăsprezece etaje fiecare, ultimul fiind retras. Prima fază a proiectului cuprinde 265 de apartamente, iar a doua fază 220 de apartamente, toate unitățile fiind compartimentate eficient, cu terase și balcoane generoase, spații ample destinate depozitării și zone adecvate lucrului de acasă (work from home)”, se arată în descrierea complexului din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel