Patru zile pentru cei mici si cei mari intre 29 mai si 1 iunie

Pe 29 mai la ROMEXPO se vor deschide doua targuri destinate publicului larg: TIBCO – Targul international de bunuri de larg consum si KIDEX - Expozitia de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii.

Pe 29 mai la ROMEXPO se vor deschide doua targuri destinate publicului larg: TIBCO – Targul international de bunuri de larg consum si KIDEX - Expozitia de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii.

Pe langa numeroasele surprize pregatite de expozanti, in ceea ce priveste varietatea si reducerile oferite la produsele prezentate, TIBCO si KIDEX aduc un program bogat de evenimente conexe ce vor satisface toate cerintele.

Astfel, in cadrul TIBCO si KIDEX parintii si copiii vor regasi haine casual, dar si pentru ocazii speciale, incaltamine, suplimente nutritive, produse naturiste si cosmetice sau solutii de iluminat.

Reducerile vor fi oferite doar pe parcursul celor 4 zile de targ si pot ajunge chiar si pana la 50%.

TIBCO si KIDEX nu inseamna numai cumparaturi, ci si distractie cat e ziua de lunga. Cantece, demonstratii sportive, sesiuni de autografe oferite de sportivi faimosi, plimbari cu masini de epoca, desene pe asfalt si multe altele vor fi de gasit intre 29 mai si 1 iunie la ROMEXPO.

Pentru cei mici dar si pentru parinti, cele patru zile vor aduna cei mai talentati copii pe scena KIDEX, vor aduce cunostinte noi in ceea ce priveste lectiile de dictie si expresivitate si vor oferi informatii cu privire la procedurile de prim-ajutor. Mai mult decat atat, copii vor putea obtine autografe de la sportivi valorosi precum: Irina Lauric si Bianca Plesca (echipajul de dublu caiac fete, medaliste cu bronz la Campionatele Mondiale 2013 proba de 1000 mp, aur la Milano 2014 - Cupa Mondiala), Alexandru Dumitresu si Victor Mihalachi (echipajul de dublu canoe baieti - medaliati cu aur olimpic si mondial) si Florin Popescu (campion olimpic si mondial canoe, acum antrenor al Lotului National de Canoe).

Ramanand tot in aria sportiva, vizitatorii TIBCO si KIDEX vor putea incerca nenumarate sporturi precum tenis, tenis de masa, fotbal, baschet, badminton si Frisbee, iar la demonstratiile de Zumba, aerobic si Gymstick vor putea lua parte participanti de toate varstele.

Pentru cei mai putin familiarizati cu activitatile sportive, plimbarile cu masinile de epoca sau desenele pe asfalt vor completa in mod placut ziua.

Tot in aceasta perioada la ROMEXPO vor mai avea loc targul de carte Bookfest (28 mai – 1 iunie) si Targul de Produse Traditionale.

Programul de vizitare al evenimentelor este:

  • 29-31 mai 2014: intre 10.00-19.00
  • 1 iunie 2014: intre 10.00-18.00

Intrarea este libera!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel