Paşte 2019. Cătălin Scărlătescu a dezvăluit care este reţeta lui de drob de miel. Simpaticul jurat de la "Chefi la cuţite" recunoaşte că de la bunica lui a "furat" reţeta.
Ingrediente: organe de miel, 250 g de carne, ulei de floarea soarelui, sare, piper, mărar, pătrunjel, 8 ouă, ceapă, usturoi verde.
Tăiaţi cuburi mari organele şi carnea şi căliţi într-o tigaie cu ulei. Adăugaţi sare şi piper.
Aproximativ 25% din compozitie se taie cuburi, restul se toaca la masina. Ceapa si usturoi verde se toaca marunt si se prajesc in tigaia in care am calit organele (lasati sa se evapore toata apa din tigaie).
Mararul si patrunjelul se toaca "aproape fin". Amestecaţi toată compoziţia. Pentru un 1kg de compozitie amestecati cu 8 oua batute omleta, asezonati cu sare si piper. Înveliti compozitia intr-un prapure si dati la cuptor 140 °C timp de 50 minute
Se serveste rece, optional mustar.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu