Paşte 2019. Cum să faci cel mai gustos DROB de miel. Reţeta lui Scărlătescu

Ana Vasilescu / 25 apr 2019 / 09:45 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Paşte 2019. Cătălin Scărlătescu a dezvăluit care este reţeta lui de drob de miel. Simpaticul jurat de la "Chefi la cuţite" recunoaşte că de la bunica lui a "furat" reţeta.

Paşte 2019. Cum să faci cel mai gustos drob de miel. Reţeta lui Scărlătescu


Ingrediente: organe de miel, 250 g de carne, ulei de floarea soarelui, sare, piper, mărar, pătrunjel, 8 ouă, ceapă, usturoi verde.

Paşte 2019. Cum să faci cel mai gustos drob de miel. Reţeta lui Scărlătescu. Mod de preparare

 

Tăiaţi cuburi mari organele şi carnea şi căliţi într-o tigaie cu ulei. Adăugaţi sare şi piper. 

Aproximativ 25% din compozitie se taie cuburi, restul se toaca la masina. Ceapa si usturoi verde se toaca marunt si se prajesc in tigaia in care am calit organele (lasati sa se evapore toata apa din tigaie).

Paşte 2019. Cum să faci cel mai gustos drob de miel. Reţeta lui Scărlătescu

 

Mararul si patrunjelul se toaca "aproape fin". Amestecaţi toată compoziţia. Pentru un 1kg de compozitie amestecati cu 8 oua batute omleta, asezonati cu sare si piper. Înveliti compozitia intr-un prapure si dati la cuptor 140 °C timp de 50 minute

Se serveste rece, optional mustar.

 

VEZI ŞI DROB DE MIEL. Rețetă simplă de PAȘTE 2018 pentru DROB


Te-ar putea interesa






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24