Paşte 2019. Cum să faci cel mai gustos DROB de miel. Reţeta lui Scărlătescu

Paşte 2019. Cătălin Scărlătescu a dezvăluit care este reţeta lui de drob de miel. Simpaticul jurat de la "Chefi la cuţite" recunoaşte că de la bunica lui a "furat" reţeta.

Paşte 2019. Cum să faci cel mai gustos drob de miel. Reţeta lui Scărlătescu


Ingrediente: organe de miel, 250 g de carne, ulei de floarea soarelui, sare, piper, mărar, pătrunjel, 8 ouă, ceapă, usturoi verde.

Paşte 2019. Cum să faci cel mai gustos drob de miel. Reţeta lui Scărlătescu. Mod de preparare

Tăiaţi cuburi mari organele şi carnea şi căliţi într-o tigaie cu ulei. Adăugaţi sare şi piper. 

Aproximativ 25% din compozitie se taie cuburi, restul se toaca la masina. Ceapa si usturoi verde se toaca marunt si se prajesc in tigaia in care am calit organele (lasati sa se evapore toata apa din tigaie).

Paşte 2019. Cum să faci cel mai gustos drob de miel. Reţeta lui Scărlătescu

Mararul si patrunjelul se toaca "aproape fin". Amestecaţi toată compoziţia. Pentru un 1kg de compozitie amestecati cu 8 oua batute omleta, asezonati cu sare si piper. Înveliti compozitia intr-un prapure si dati la cuptor 140 °C timp de 50 minute

Se serveste rece, optional mustar.

VEZI ŞI DROB DE MIEL. Rețetă simplă de PAȘTE 2018 pentru DROB

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel