PARTIDUL PROGRES ROMÂNIA (PPR): SEBASTIAN GHIȚĂ nu va fi PREȘEDINTELE propriului partid

Deputatul independent Sebastian Ghiță a oferit, marți, mai multe informații despre partidul pe care îl va înființa după plecarea din PSD.

Vezi aici detalii despre partidul lui Sebastian Ghiță: Exclusiv: Un nou partid apare în România. Cum se va numi

Sebastian Ghiță a declarat că parlamentarele dn 2016 vor fi primele alegeri în care speră ca partidul său să conteze cu adevărat. De asemenea, el a precizat că nu va fi președintele formațiunii pe care o va înființa.

"Prima dată în care vom avea șansa să facem ceva va fi 2016, pentru că alegeri anticipate în România este imposibil să se organizeze. Și atunci, în 2016, dacă reușim să facem 5% la alegerile parlamentare, vorbim de 300.000 - 500.000 de voturi.

(...) M-aș bucura dacă aș reuși să conving cât mai mulți oameni. Nu ține de mine. Nu voi fi președintele Partidului. Nu vreau să fie un partid legat de mine. Ideea va fi să găsim personalități, oameni care au și mai mult de spus în societate și care să ne reprezinte și pe care să-i convingem: 'Haideți pe listă!' sau 'Am vrea să vă susținem pentru funcția de ministru, acolo' și să ne asumăm domeniul acela. Nu vreau să fie partidul lui Ghiță", a spus deputatul independent, la DCNews Live.

"Aveți în vedere o personalitate care să devină președintele Partidului?", a venit întrebarea analistului politic Bogdan Chirieac.

"Pot să fiu într-o echipă. Nu cred că această structură va avea 30% la primele alegeri, dar cred că va intra în Parlament și cred că, după aceea, cu alte entități politice care vor să miște lucrurile înainte, ne putem alia și să susținem unele personalități, chiar și în alegerile prezidențiale", a replicat Sebastian Ghiță.

Citește și: Exclusiv. Ghiță, despre VÂNZAREA România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel