EXCLUSIV  Oportunități la job și pe plan relațional pentru o zodie. Daniela Simulescu: Nu spuneți 'nu'! / Video

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens, a spus care este zodia care va avea foarte multe oportunități.

Este vorba despre Fecioară / Ascendent în Fecioară

'Jupiter a intrat în Casa a 10-a. Pentru voi începe un an foarte bun profesional, dar și din punctul de vedere al statutului relațional. Jupiter în Casa a 10-a aduce foarte multe oportunități. Și Mercur, guvernatorul vostru, va intra acolo. Se va apropia de Jupiter. Asta înseamnă multe oportunități. Cumva, voi, profesional, nu mai aveți voie să fiți în iunie 2025 unde sunteți acum. Trebuie să faceți un pas, fie mai mic sau mai mare, fie o schimbare, mai multă responsabilitate, mai multă putere ori un alt domeniu!', a zis Daniela Simulescu.

'Gândiți-vă că în următorul an se vor schimba lucrurile. Voi nu trebuie să faceți nimic, se întâmplă! Voi trebuie doar să ziceți: Dacă vine Jupiter nu trebuie să îi spun nu! Nu îi zici nu pentru că Jupiter te poate pedepsi, de cele mai multe ori, mai mult ca Saturn. Dacă vin oportunități la job, vine șeful și îți spune că ai putea fi bun pe rolul acesta, tu să nu zici nu, nu invoci că e prea multă muncă sau că nu te pricepi! În următorul an nu zici nu! Zici da, te arunci și vezi ce îți rezervă universul!', a spus Daniela Simulescu.

'Cu Jupiter în Casa a 10-a, cumva, statutul vostru relațional contează. L-am avut și pe Saturn în Casa a 7-a, Jupiter cu Saturn vor face careu și Mercur va face careu cu Saturn în curând. Voi trebuie să aveți în vedere care este relația voastră și ce reprezintă ea! Acum, dacă sunteți în relații disfuncționale, mai gândiți-vă! Dacă ele nu merg înainte veți pierde timpul! Saturn asta vă cere, când se întâlnește cu Jupiter printr-un careu: Atenție, trece timpul!', a declarat Daniela Simulescu.

'Dacă sunteți singur nu mai este cazul să căutați fluturași în stomac! Trebuie să căutați omul care să vă ofere stabilitate, liniște și siguranță sau omul cu care să construiești ceva! Știți vorba aia românească: Să trageți la aceași căruță? Iată, urmează un an extraordinar, dar și o săptămână importantă! Revelațiie de mâine, poimâine, pe unii dintre voi s-ar putea să vă sperie, dar ele nu sunt degeaba în viața voastră!', a mai spus Daniela Simulescu.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel