Oana Florea - Claudiu Bleonț, replici ACIDE: ”Hai cu măsură, Oana!”. SRS i-a tăiat-o imediat

Sorin Roșca Stănescu și Oana Florea au avut o serie de replici tăioase cu actorul Claudiu Bleonț.

Vorbind despre cifrele momentului din România, la Antena 3, social-democrata Oana Florea le-a expus în direct, moment în care actorul Claudiu Bleonț, candidat la locale, a intervenit agresiv, indicându-i că în politică ”Trebuie să te separi de stilul ăsta stalinist: cine nu e ca mine, e împotriva noastră. Hai cu măsură, Oana!”. 

Oana Florea, jignită de atitudinea actorului i-a atras atenția: ”Dl Bleonț, eu sunt doamna Florea pentru dvs., cu tot respectul! Eu v-am dat cifre, nu un discurs politicianist, cifre care nu sunt inventate de mine”. 

Social-democrata a subliniat: ”Cifrele vorbesc, șomajul este acum cel dinainte de 3 ani, dinainte să vină PSD la guvernare. Vorbesc doar de șomaj. Deficitul l-am lăsat la 3,7%, acum e la 9%. Cifrele nu mint!”. 

”Asta e din cauza pandemiei, come on” a reacționat Bleonț. ”Dacă nu e greaua moștenire a PSD, e greaua moștenire a pandemiei, dar proastă guvernare nu e” a remarcat Oana Florea. 

SRS i-a tăiat-o scurt lui Bleonț: Nu vorbim bălării 

Replicile au continuat și cu Sorin Roșca Stănescu, după ce acesta a subliniat că ”suntem într-o situație cumplită creată de PNL, de nimeni altcineva, va purta toată răspunderea și va deconta politic pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Criza economică e din ce în ce mai gravă, iar cea educațională este cumplită”. În acel moment, Bleonț a intervenit și a afirmat: ”Ești bun, cu măsură, n-ai dreptate, de ce nu vorbim că în momentul ăsta PIB-ul României plătește datoriile lui Dragnea, furtul lui Dragnea...”. SRS i-a tăiat-o scurt: ”Pentru că nu vorbim bălării”. 

Ulterior, în emisiune, Oana Florea a afirmat că suma cu care se laudă președintele Klaus Iohannis că a obținut-o de 80 de mld. nu este reală, pentru că 46,5 mld. erau bani care oricum veneau în programul multianual. ”Te rog din suflet, nu omorî artiștii” i-a spus sarcastic SRS, cu țintă la Bleonț. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel