EXCLUSIV  O zodie are PROBLEME financiare. Aveți mare GRIJĂ! "V-a luat ceva mințile. Totul se învârte în jurul BANILOR"

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna 12-18 octombrie 2020.

"Primiți propuneri din partea celor dragi, referitoare la cum ar trebui să cheltuiți niște bani. Nu vă grăbiți! Mai ales opoziția Soare - Marte, care se întâmplă pe 14 octombrie când și Neptul începe retrogradarea și vă afectează pe voi pentru că este guvernatorul vostru. Vă grăbiți fără să vă dați seama! Vă veți grăbi, dar la un moment dat o să ziceți: De ce am făcut eu cheltuiala asta?! V-a luat ceva mințile.

De asemenea, cu Marte în casa a opta, tot ce ține de relații cu instituțiile financiare, bănci, credite, rate, datorii, recuperatori, adică aici lucrurile sunt complicate și necesită multă, multă grijă. Aș putea spune că ar trebui să dați mai multă atenție.

Doi la mână, și Luna Nouă se întâmplă tot în casa financiară, deci pentru voi, săptămâna aceasta, totul se învârte în jurul banilor voștri sau ai celorlalți. Deci tot ce ține de parteneriate, banii din conturi, credite, moștenirile pe care le aveți de luat, de certurile pe care le aveți pentru o moștenire sau poate aveți de recuperat niște bunuri, niște produse. Deci aveți mare grijă în zona financiară", le spune astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, nativilor și celor cu ascendentul în Fecioară.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel