O gorilă a devenit consilier amoros ajutând un tânăr să decidă ce femeie să aleagă / video

Gorilă
Gorilă

Găsirea unui partener sau, pur și simplu, a unei companii, prin intermediul aplicațiilor, a devenit ceva normal în ultima vreme. Aceste metode erau deja utilizate, dar pandemia și blocajele consecvente le-au făcut un instrument de zi cu zi. 

Într-o grădină zoologică din Louisville (Tennessee, Statele Unite), o gorilă te ajută să-ți găsești omul potrivit pentru a ieși la o întâlnire. Jimmy Feeman, în vârstă de 27 de ani, a mers la zoo și i-a arătat unei gorile aplicația sa de întâlniri.

După ce i-a arătat sistemul de funcționare, alunecând cu degetul într-o parte sau alta, în sensul de a-i arăta dacă îi place sau nu o persoană, gorila a început să reproducă gestul.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jimmy Feeman (@jamesfeeman)

Momentul, înregistrat video de un prieten, a provocat senzație nu numai la grădina zoologică, ci și pe rețelele de socializare, unde Jimmy a distribuit-o și a devenit virală, cu peste 60.000 de „aprecieri” și aproape trei milioane de vizualizări. Lucrătorii de la grădina zoologică au zis că Jenali este o senzație și că îi place, din când în când, să vadă fotografiile și videoclipurile pe care vizitatorii i le arată de pe telefoanele lor mobile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel