O companie de transport boicotează OMV: Vom intra în benzinării și vom alimenta de 1 leu!

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

O companie de transport din  Brașov a anunțat că începe să boicoteze OMV.

Compania de transport brașoveană M & M Express și colaboratorii acesteia au decis să boicoteze benzinăriile OMV, odată cu decizia autorităților austriece de a respinge aderarea României la Schengen.

„Vom intra în benzinăriile OMV și VOM alimenta de 1 leu! Haideți să le arătăm celor care ne-au/ ne sărăcesc țara de mulți ani, faptul că putem fi uniți și nu suntem preșul Europei! Azi, alimentam de 1 leu iar de maine, nu mai intram la OMV!”, este apelul femeii de afaceri Melinda Țuțuianu, care deține compania de transport M & M Express, conform bizbrașov.

Schengen. Rareș Bogdan îndeamnă românii la boicot: Să-și închidă conturile. Comportamentul Austriei a fost sfidător, agresiv la adresa României

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a transmis, joi, un mesaj extrem de dur după ce România nu a fost admisă în Spaţiul Schengen. 

Austria a votat împotriva României. „Olanda a spus extrem de clar că dorește vot pozitiv pentru România, dar să nu fie la pachet cu Bulgaria. Vă spun ceea ce nu se știe încă în spațiul public în România. Vă spun exact cum au decurs lucrurile. Au fost mai multe scenarii de lucru. Primul scenariu de lucru a fost ca votul să fie mutat pentru luna septembrie. România a refuzat mutarea votului. După lungi discuții, Austria a solicitat ca votul să fie dat în luna iunie. România a zis suntem de acord ca țara noastră să intre în iunie sau în septembrie terestru și în luna martie aero-portuar, dar nu suntem de acord ca votul să nu fie dat azi în Consiliul JAI. Olanda a intervenit și a spus noi suntem de acord ca votul să se dea azi în Consiliul JAI, noi ne opunem accesului Bulgariei, dar suntem pentru accesul României și Croației. Bulgaria, care a rânjit satisfăcută la sfârșit, s-a opus și a refuzat decuplarea de România la înțelegere cu Austria”, a spus Rareș Bogdan la Antena 3 CNN.

„E un joc pe care Austria l-a făcut cu Bulgaria”, a subliniat Rareș Bogdan.

„României i s-au făcut, în istorie, multe nedreptăți, dar cea mai mare i s-a făcut, în acest moment, prin votul Austriei”, a mai zis Rareș Bogdan.

„Să știe românii că cele mai vehemente țări pentru România au fost Germania, care a fost avocatul României, Luxemburg și Franța. Cele trei țări s-au comportat admirabil față de România!”, a spus Rareș Bogdan (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel