'Nu voi mai patina niciodată'. Sportiva care s-a răzgândit și a uimit spectatorii cu un costum de Wonder Woman - Video

'Nu voi mai patina niciodată'. Sportiva care s-a răzgândit și a apărut în fața spectatorilor costumată în Wonder Woman - Foto Pexels
'Nu voi mai patina niciodată'. Sportiva care s-a răzgândit și a apărut în fața spectatorilor costumată în Wonder Woman - Foto Pexels

Alexandra Trusova, sportiva care a cedat nervos după ce a cucerit medalia de argint în programul liber feminin al concursului de patinaj artistic de la JO 2022, a apărut din nou în fața spectatorilor, la doar 3 zile după ce declarat că 'nu va mai călca în viața ei pe gheață'.

Alexandra Trusova, în vârstă de doar 17 ani a revenit pe gheață, în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2022, costumată în Wonder Woman.

'Ei bine, s-a întors. S-a întors pe gheață. A avut un cuvânt important de spus la programul liber.', a declarat fostul patinator britanic Chris Howarth, la microfonul Eurosport.

'Este fabuloasă, cu tot cu această personalitate a ei. Sunt atât de fericită să o văd din nou pe gheață!', a completat și Louise Walden.

VIDEO

'Urăsc acest sport. Nu voi mai patina niciodată. Toată lumea are o medalie de aur. Toată lumea. Numai eu nu', a declarat nervoasă Trusova, după ce a primit punctajul la programul liber de la Jocurile Olimpice, conform NBC.

La conferinţa de presă, Alexandra Trusova a menționat că s-a lăsat pradă emoţiilor, adăugând că nu este deloc mulţumită de rezultat.

'Desigur, a fost multă emoţie. Şi mă voi gândi şi voi lua mai târziu o decizie în legătură cu ce voi face în viitor. Am făcut tot ce am putut, am vrut să plâng, atunci am plâns, asta e tot. De trei săptămâni sunt singură, fără mama, fără câinele meu', a subliniat Trusova.

Prima patinatoare care a realizat cinci sărituri cvadruple

Trusova a câştigat programul liber cu un scor de 177,13, devenind prima patinatoare care a realizat cinci sărituri cvadruple.

Însă, cu două zile mai devreme, la programul scurt, a obţinut scorul de 74,60, iar la total a avut cu 4,22 puncte mai puţin decât Anna Shcherbakova, care a câştigat aurul (255.95 puncte faţă de 251.73 la total).

Jocurile Olimpice de iarnă Beijing 2022, încheiate oficial. Urmează ediţia 2026, în Italia

Preşedintele CIO, Thomas Bach, a declarat închisă cea de XXIV-a ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă. Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, a declarat închisă cea de-a XXIV-a ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă, duminică, cu ocazia ceremoniei care a avut loc pe Stadionul Olimpic "Cuibul de Pasăre" din Beijing.

"Acum trebuie să marchez sfârşitul acestei experienţe olimpice de neuitat. Declar închisă cea de-a XXIV-a ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă ediţia 2022 de la Beijing", a spus Bach, care a ţinut să evidenţieze "spiritul de solidaritate olimpică" de care au dat dovadă sportivii prezenţi la competiţie, care "nu doar s-au respectat, ci s-au susţinut şi s-au îmbrăţişat, chiar dacă ţările lor erau în conflict"-

"Puterea unificatoare a Jocurilor Olimpice este mai mare decât forţele care vor să ne despartă. Sper ca liderii politici ai lumii să fie inspiraţi de exemplul vostru de solidaritate şi pace", a adăugat conducătorul mişcării olimpice, care a profitat de ocazie pentru a cere comunităţii internaţionale "acces egal la vaccinuri pentru toţi oamenii din întreaga lume". Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel