CSM Galaţi - Corona Braşov, rezultat în primul meci al finalei campionatului la hochei

CSM Galați - Corona Brasov rezultat hochei. foto: @corona.wolves / FB
CSM Galați - Corona Brasov rezultat hochei. foto: @corona.wolves / FB

Primul meci al finalei campionatului de hochei le-a adus față în față pe CSM Galați și Corona Brașov, într-un meci jucat în orașul de pe malul Dunării.

CSM Galaţi a învins-o pe ASC Corona Braşov cu scorul de 5-2 (0-0, 3-1, 2-1), luni, pe Patinoarul Dunărea, în primul meci al finalei Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă.

Gazdele au marcat primele trei goluri ale partidei, Corona a punctat de două ori, dar CSM Galaţi a refăcut diferenţa prin încă două goluri reuşite în ultimele zece minute.

Pentru CSM Galaţi au punctat Albert Zaghidulin (04:11), Aleksandr Neznamov (17:38), Mihail Rîbalko (18:09), Anton Butocinov (53:48) şi Denis Zabludovski (57:50). Golurile vicecampioanei au fost reuşite de Jereme Tendler (39:59) şi Daniel Trancă (40:20).

Finala se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, următoarea partidă fiind programată tot la Galaţi, marţi, de la ora 18:30.

În finala mică, SC Miercurea Ciuc a întrecut-o în deplasare pe ACSH Gheorgheni cu 4-2 (1-0, 1-2, 2-0). Pentru campioana en titre au înscris Szabolcs Tibor Papp, Alpar Sallo, Zsombor Antal şi Szilard Rokaly, iar pentru echipa din Gheorgheni a marcat Attila Goga (două).

Finala mică se joacă după sistemul cel mai bun din trei partide, următoarea fiind programată miercuri, la Miercurea Ciuc.

Citește și:

Hochei - Campioana en-titre eliminată din lupta pentru titlu

FOTO - Handbal în scaun cu rotile la Brașov. Corona, ajutor nesperat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel