Hochei: Campioana Corona Braşov l-a achiziţionat pe canadianul Cody Fowlie

Echipa de hochei pe gheaţă Corona Braşov l-a transferat pe atacantul canadian Cody Fowlie, a anunţat campioana României, luni, pe site-ul său oficial.

Fowlie, în vârstă de 26 de ani, născut la Airdrie (Alberta), joacă pe postul de extremă dreapta, are 1,83 m, 88 de kg, fiind un marcator desăvârşit. El se află la prima experienţă la o echipă din afara Americii de Nord.

A început hocheiul în oraşul natal, iar apoi a fost selectat pentru echipa de hochei a universităţii din oraşul canadian Regina, pentru care a jucat în perioada 2013-3017, având 134 de apariţii şi 88 de puncte (33 de goluri şi 55 de pase de gol). Evoluţiile foarte bune din campionatul universitar l-au propulsat în echipa naţională universitară a Canadei, cu care a cucerit medalia de bronz la Jocurile Universitare de Iarnă din 2015, desfăşurate la Granada (Spania).

În a doua parte a sezonului 2017-2018, Cody Fowlie a debutat în ligă profesionistă ECHL, semnând cu echipa americană Jacksonville IceMen, echipă afiliată cluburilor Winnipeg Jets (NHL) şi Manitoba Moose (AHL). S-a remarcat la Jacksonville, reuşind în sezonul trecut să devină al treilea jucător al echipei în ceea ce priveşte punctele (cu 42 de puncte în 71 de meciuri) şi al doilea golgheter (cu 20 de goluri marcate).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel