Noul monitor Philips Adobe RGB asigură culori perfecte pentru profesionişti

MMD, partener licenţiat pentru monitoarele Philips, a lansat un nou monitor cu afişaj IPS-AHVA cu diagonală de 27 inci. Display-ul se bucură de culori calibrate din fabrică  pentru spaţiul de culoare Adobe RGB. Cu ajutorul gamei cromatice largi a tehnologiei Adobe RGB, monitorul poate reproduce cu fidelitate peste un milliard de culori, oferindu-le utilizatorilor profesionişti certitudinea că display-ul afişează nuanțe realiste, în concordanţă cu standardele industriei.

MMD, partener licenţiat pentru monitoarele Philips, a lansat un nou monitor cu afişaj IPS-AHVA cu diagonală de 27 inci. Display-ul se bucură de culori calibrate din fabrică  pentru spaţiul de culoare Adobe RGB. Cu ajutorul gamei cromatice largi a tehnologiei Adobe RGB, monitorul poate reproduce cu fidelitate peste un milliard de culori, oferindu-le utilizatorilor profesionişti certitudinea că display-ul afişează nuanțe realiste, în concordanţă cu standardele industriei.

În domenii precum design-ul grafic, explorarea geofizică sau post-producţia digitală, uniformitatea şi acurateţea culorilor sunt cruciale. “Folosirea unui standard de culoare este asemenea vorbirii aceleaşi limbi,” a precizat Thomas Schade, vice preşedinte EMEA în cadrul MMD. “Utilizatorii profesionişti trebuie să fie siguri că display-ul lor utilizează aceeaşi limbă a culorilor, asemenea unei imprimante sau a altor dispozitive implicate în procesul de lucru. Noul display LCD Philips randează culorile extrem de acurat.” 

Tehnologia PerfectKolor – standardele color pe care să te bazezi

Pre-calibrat pentru a randa exact culorile pe ecran, monitorul 272P4APJKHB oferă un spaţiu color Adobe RGB de 99% şi sRGB de 100%, eliminând astfel procesul de reglare a culorilor pe mai multe dispozitive. În plus, cu ajutorul unui reglaj pe şase axe, tehnologia PerfectKolor permite culorilor de pe display să fie ajustate pentru cerinţe precise.

Adâncime de culoare de 10 biţi

Folosind 10 biţi pentru a descrie fiecare culoare, noul display de 27 inci poate reprezenta peste un milliard de culori simultan, diferenţe ce sunt imperceptibile ochiului uman. Imaginile rezultate sunt naturale, fără gradaţie sau efectul de color banding.

SmartUniformity

Fluctuaţiile în luminozitate şi culoare pe diferite arii ale ecranului reprezintă un fenomen comun. Cu ajutorul metricelor SmartUniformity, display-ul se reglează automat pentru a compensa aceste diferenţe şi oferă uniformitate de luminozitate standard în exces de 95%, element vital pentru consistenţa din aplicaţiile în care culoarea este un element de bază.

Tehnologia flicker free

Datorită modului în care luminozitatea este controlată pe ecranele LED, utilizatorii experimentează deseori efectul de scintilaţie al ecranului. Oboseala ochilor este o piedică atunci când utilizatorii lucrează cu imagini bogate în detalii. Tehnologia Flicker-Free de la Philips este o soluţie inovatoare care reglează luminozitatea şi reduce efectul de scintilaţie pentru ca experienţa de vizualizare să fie cât mai confortabilă.

Noul display IPS-AHVA este conceput să se ridice la înăltimea provocărilor fiecarei zile de lucru. Monitorul dispune de o cameră web şi difuzoare integrate şi redă imagini extrem de clare la rezoluţia Quad HD de 2560x1440 sau 2560x1080. De asemenea, utilizatorii se vor bucura de un mod de vizualizare extra-larg pentru claritate a imaginii din aproape orice unghi şi de flexibilitatea reglării ergomomice a bazei SmartErgoBase. Cu ajutorul tehnologiei MultiView, display-ul se conectează la mai multe surse simultane, permiţându-le utilizatorilor să opereze în același timp două acţiuni pe cele două părţi ale ecranului.

Noul display Philips va fi disponibil în Europa începând cu această lună.

Specificaţii tehnice – Philips Brilliance 272P4APJKHB display

LCD panel type, size

IPS-AHVA LCD, 27 inch / 68.6 cm

Backlighting technology

W-LED

Optimum resolution

2560 x 1440 @ 60 Hz

Viewing angle

178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10

Brightness

350 cd/m²

Display colors

Color support 1.07 billion colors

Color gamut

Adobe RGB 99%

Connectivity

USB: USB 3.0 x 3

Signal Input: DVI-Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort, HDMIx2

Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Stand

Height adjustment: 150 mm

Pivot: 90 degree

Swivel: -65/65 degree

Tilt: -5/20 degree

Sustainability

Environmental and energy: EPEAT Gold, PowerSensor, EnergyStar 6.0, RoHS, TCO edge

Recyclable packaging material: 100 %

Post consumer recycled plastic: 65%

Specific Substances: PVC / BFR free housing, Mercury free, Lead free

Compliance and standards

Regulatory Approvals: Regulatory Approvals: BSMI, CE Mark, cETLus,

FCC Class B, GOST, SASO, SEMKO, TCO 6.0, TUV Ergo, TUV/GS, WEEE

 

 

Despre MMD:

MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calităţile brandului Philips cu expertiza în producţia display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă şi eficientă pentru a lansa produse inovative pe piaţă. MMD conduce piețele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin reţeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toţi marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design şi dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel