Nissan intenţionează să renunţe la circa 10.000 de angajaţi, în următorii ani

Grupul Nissan intenţionează să renunţe la circa 10.000 de angajaţi în următorii ani, mai mult decât dublu faţă de cât anunţase iniţial, relatează agenţia EFE, citând presa locală.

Agenţia de ştiri Kyodo şi postul public NHK, citând surse din companie şi din industrie, au informat că aceste planuri încearcă să îmbunătăţească eficienţa forţei de muncă. Nissan are circa 139.000 de angajaţi la nivel mondial.

În mai a anunţat intenţia de a renunţa la aproximativ 4.800 de salariaţi. Se aşteaptă ca reducerile de personal în cadrul Nissan să fie anunţate joi, când grupul auto va prezenta rezultatele trimestrului încheiat în iunie. În exerciţiul financiar 2018, încheiat în martie 2019, Nissan a anunţat o reducere de 57,3% a profitului la nivel anual şi de 3,2% a veniturilor.

Vânzările în Statele Unite ale Americii au scăzut cu 9,3 % şi în Europa, excluzând Rusia, s-au diminuat cu 17,8%. Compania a fost afectată de arestarea fostului preşedinte, Carlos Ghosn, pe 19 de noiembrie 2018, din cauza unor nereguli financiare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel