Nicușor Dan: "Voi explica demisia mea din USR"

Preşedintele USR a anunțat că demisionează din USR. Anunțul va fi făcut, joi, de la orele  14,00, în cadrul unei declaraţii de presă la grupul USR de la Camera Deputaţilor.

„Azi de la ora 14 la sediul grupului parlamentar al USR din Camera Deputatilor voi sustine o conferinta de presa in care voi detalia si voi explica demisia mea din USR.", scrie Nicușor Dan, pe Facebook.

Potrivit unor informații, Nicușor Dan ar putea renunța și la mandatul de senator.

Deputatul USR, Dan Barna, a declarat, într-o intervenție la Antena 3, că se așteaptă declarațiile lui Nicușor Dan pentru ca US să decidă viitorii pași pentru preluarea conducerii partidului.

Birou National al USR a votat miercuri seara, intr-o sedinta tensionata, ca se va pozitiona impotriva demersului de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei ca uniune intre un barbat si o femeie.

Dupa acest vot, Nicusor Dan ar fi plecat spunand ca isi da demisia. El ameninta cu demisia inca de luni, de la prima sedinta pe aceasta tema, spunand ca nu doreste ca partidul sa ia o pozitie in acest sens, ceea ce a dus la un conflict intern cu Cristian Ghinea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel