Nicu Covaci la Rock FM: Acest public care ne iubește și ne fură zi de zi din Internet pe gratis trebuie să știe că ne mănâncă pâinea

Nicu Covaci, Moni Bordeianu și Dzidek Marcinkiewicz au fost prezenți luni seară în studioul Rock FM, înaintea concertului pe care Phoenix l-a susținut în București. Invitații au fost intervievați în direct de către realizatorul Rock FM Alin Dincă.

Artiștii au declarat că setlistul evenimentului din Silver Church va cuprinde atât piese vechi ale trupei, cât și piese în limba engleză, compuse în străinătate.

„Noi am fost siliți să cântăm și în limba engleză, având, având, pe de o parte avantajul de a cunoaște niște muzicanți celebri”, a declarat Nicu Covaci, adăugând că primele texte ale piesele în limba engleză au fost scrise de muzicieni din trupe engleze.

„Deși am pornit pe un drum foarte clar încă din anii 1970, ne străduim să întărim șira spinării la români, să ne aducem aminte cine suntem, de unde venim și unde mergem”, a spus Covaci.

„Mă doare să spun, dar vreau să știe și publicul: acest public care ne iubește și ne fură zi de zi din Internet pe gratis trebuie să știe că ne mănâncă pâinea. Noi din muzică trăim. Dacă ei nu cumpără un disc, ci își trag toată muzica pe gratis, ne lasă pe noi flămânzi. Multă vreme n-o să rezistăm, pentru faptul că suntem departe de țară, suntem o formație internațională și venim din toate colțurile Europei, venim rar și din asta trebuie să trăim. Eu n-am venit să mă plâng, dar vreau să le atrag atenția unora măcar, care au bun simț și au cât de cât mândrie, să-și cumpere un disc. Noi astă seară vom face cadou: cine intră în sală primește cadou un disc de la noi – niște piese selectate, în limba engleză, pe care nu le găsești niciunde, doar pe acest disc”, a declarat Nicu Covaci la Rock FM.

„Avem nevoie de management. Noi, fiind foarte departe de țară, venim din când în când, atunci când se leagă ceva. Nouă ne lipsește aici un punct stabil de management care să se ocupe de noi. Deci este o ofertă pentru cei interesați: pot să vină să mă caute, să discutăm”, a mai spus Covaci.

Artiștii le-au vorbit fanilor și despre proiectul pe care Phoenix îl are în lucru, intitulat Antemiorița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel