EXCLUSIV  Nicolae Suciu, medic Obstetrică și Ginecologie, la DCNews. Interviu la Academia de Sănătate

Bogdan Bolojan / 04 feb 2018 / 23:02 Salveaza PDF Comentarii

Nicolae Suciu, Profesor de Obstetrică și Ginecologie în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, Președintele Societății Române de Obstetrică și Ginecologie, Director al Spitalului Polizu , este invitatul DC News în cadrul emisiunii ”Academia de Sănătate” realizată de către prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale.  

Interviul va fi difuzat luni, 5 februarie de la ora 11:00 și va fi disponibil pe site-ul DCNews, pe adresa de Youtube dar și pe contul de facebook al redacției. 

Scurtă biografie

Nicolae Suciu este Profesor Universitar Catedra de Obstetrică Ginecologie a Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București
Dr Suciu este absolvent al Universității de Medicină "Iuliu Hațeganu" Cluj 1981 cu rezidențiat în Obstetrică Ginecologie finalizat în 1987.
Doctor în Științe Medicale din 1991 cu teză"Tulburări de statică genitoperineala. Conduită medico chirurgicală".
Medic primar Obstetrică Ginecologie din 1992.

Medicul Suciu are de asemenea numeroase realizări științifice și specializări urmate la instituții de prestigiu din întreagă lume.

DCNews a demarat, în colaborare cu prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale, un proiect dedicat informării publicului, dar și a specialiștilor, asupra unor subiecte medicale de actualitate. Seria de emisiuni realizată de profesorul Irinel Popescu, sub egida Academiei de Științe Medicale, este publicată în rubrica Academia de Sănătate.

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28