Neurolog: Acest neam, dacă va continua să se învrăjbească şi dezbine, nu are nicio şansă să meargă înainte

Irina Constantin / 04 noi 2018 / 09:20 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Neurologul Constantin Dulcan, distins în anul 1992 cu premiul Academiei Române pentru filozofie 'Vasile Conta', face afirmații cutremurătoare pentru România, la 100 de ani de la Marea Unire. 

”S-a spus şi este foarte adevărat că unirea face puterea. Acest neam, dacă va continua să se mai învrăjbească şi să se dezbine, n-are nicio şansă să meargă înainte. Este o rugăminte din suflet, să renunţăm la ură şi să ne unim cu toţii”, a declarat Dulcan, pentru Agerpres.

Neurologul Constantin Dulcan a susţinut sâmbătă seara, pe scena Teatrului Jean Bart din municipiul Tulcea, prelegerea ”Creierul, emoţiile şi noua spiritualitate”, în cadrul unui eveniment care a inclus prezentări de lucrări susţinute de Gheorghe Mencinicopschi, Floarea Damaschin, Mircea Ştefea, Remus Tănase, Angela Laur şi Ioan Haiduc.

”Este pentru prima oară când organizăm o conferinţă cu o asemenea tematică. Am început cu partea fizică, alimentaţia, am continuat cu componenta energetică, de la energie la informaţie, cum ne influenţează alimentele stările, cu o lucrare pe tema relaţiei armonie-sănătate-prosperitate, cu informaţii despre creier, despre uleiurile esenţiale şi despre capacităţile noastre subtile pe care le putem trezi cu scopul de a fi mai sănătoşi, mai fericiţi şi mai împliniţi”, a afirmat Ioan Haiduc, lector al Asociaţiei Naţionale de Terapii Complementare din România şi organizator al evenimentului din Tulcea.

De altfel, în timpul evenimentului neurologul Constantin Dulcan a fost sărbătorit în avans pentru împlinirea vârstei de 80 de ani, iar Gheorghe Iovu a prezentat un nou CD cu muzică terapeutică. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24