NEPI refinanţează Lakeview printr-un credit pe 5 ani de la Unicredit Ţiriac Bank

UniCredit Ţiriac Bank a acordat un credit de investiţii în valoare de 30 milioane euro fondului de investiţii NEPI, pentru refinanţarea clădirii de birouri Lakeview.

Finanţarea are o maturitate de 5 ani.

UniCredit Ţiriac Bank are o abordare prudentă, dar activă pentru finanţarea sectorului Real-Estate, care se încadrează în strategia globală de creditare a băncii, cu focus pe proiectele de calitate şi companiile cu un istoric şi comportament de plată bune.

Pe acest segment, banca a primit numeroase distincţii de-a lungul ultimilor ani, cel mai recent fiind premiul Bank of the Year – 2012 la SEE Real Estate Awards, acordat de Europa Property.

Clădirea de birouri Lakeview a fost finalizată în 2010 şi cumpărată de NEPI la începutul anului 2013. Localizată pe Bulevardul Barbu Văcărescu, Lakeview are o suprafaţă închiriabilă de peste 25.000 mp, cu un grad de ocupare de 100%. Printre chiriaşii clădirii se află PricewaterhouseCoopers, Huawei, Colgate-Palmolive, Royal Bank of Scotland.

UniCredit Ţiriac Bank are o colaborare tradiţională fructuoasă cu NEPI, banca finanţând mai multe proiecte pentru fondul de investiţii printre care Pitesti Retail Park şi facilităţi logistice în Otopeni şi Râşnov.

Despre UniCredit Ţiriac Bank

UniCredit Ţiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeană de top cu reţeaua cea mai extinsă din Europa Centrală şi de Est. În România, UniCredit Ţiriac Bank este una dintre principalele instituţii financiare, oferind servicii şi produse de înaltă calitate pentru 596.000 de clienţi, prin intermediul a 188 sucursale. Banca îşi propune să menţină permanent clientul în centrul activităţilor sale, să fie un partener cu care se lucrează uşor şi să fie o parte activă a comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea.

Grupul UniCredit este prezent pe piaţa din România şi prin intermediul partenerilor: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) şi UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

Despre NEPI

New Europe Property Investments plc (NEPI) este o societate de investiţii şi dezvoltare imobiliara listată pe piaţa principală a Bursei de Valori din Johannesburg (JSE), pe Piaţa de Investiţii Alternative (AIM) a Bursei de Valori din Londra (LSE) şi pe piaţa reglementată a Bursei de Valori Bucureşti (BVB)

NEPI deţine un portofoliu extins de proprietăţi variate din retail, birouri şi logistică, iar de curând a achiziţionat şi un centru comercial în Slovacia. NEPI urmăreşte extinderea portofoliului său de proprietăţi atât în România, cât şi în alte ţări din centrul şi estul Europei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel