Mircea Lucescu, din nou în România? Destinație surpriză

Mircea Lucescu s-ar putea întoarce în România, pe o funcție chiar la Federație, deși l-a suținut pe Lupescu în dauna actualului președinte Răzvan Burleanu.

Aproape demis de la naționala Turciei, Lucescu senior ar putea pune stop unei cariere prodigioase ca antrenor şi s-ar putea întoarce în fotbalul românesc, unde ar putea juca rolul unui consilier în privinţa naţionalei.

"Îmi e greu să cred că Mircea Lucescu ar putea veni la FRF ca manager, dar am văzut atâtea împăcări în fotbal că nu mă mai miră nimic", a spus Ciprian Marica, unul dintre "copiii de suflet", la Prosport Live.

Marica s-a referit și la faptul că antrenorul l-a susţinut pe Ionuţ Lupescu la alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal, "Kaiserul" pierzând în faţa lui Răzvan Burleanu.

De altfel, Marica, cel care a lucrat cu Lucescu la Şahtior, a comentat şi despre problemele celui mai titrat antrenor român în Turcia. "A acceptat o provocare care din păcate nu ia ieşit. E la o vârstă la care are tot dreptul să se odihnească, să se ocupe de nepoţi. Dar, nu cred că va face asta, aşa cum îl ştiu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel