Miliardarul japonez care își căuta iubită pentru o plimbare în spațiu a renunțat

Miliardarul japonez care își căuta parteneră ca să călătorească cu el în spațiu a abandonat ideea.

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa, 44 ani, a abandonat planul de a-și găsi o iubită cu care să iasă în spațiu, după ce ar fi primit nu mai puțin de 27.722 de emailuri de la doritoare.

La o asemenea avalanșă de oferte, miliardarul și-a dat seama că are sentimente amestecate și mai bine se lasă păgubaș. Căutarea sa trebuia să fie transformată într-o emisiune TV, pentru un serviciu de streaming pe web, dar astăzi a anulat speranțele a mii de oameni din „motive personale”. El renunță la iubită, nu și la călătorie.

Primul voiaj în spațiu

Yusaku Maezawa, în vârstă de 44 de ani, își căutase o iubită care să i se alăture într-o călătorie în jurul Lunii în 2023 sau mai târziu, ca primul pasager privat dintr-un voiaj oferit de SpaceX, a lui Elon Musk. Miliardarul nu este prima oară când atrage atenția publicului, după ce, cu ceva timp în urmă, a promis că va împărți 925.000 de euro la 100 de persoane alese la întâmplare.

Maezawa este fostul șef al companiei de modă Zozo, și s-a despărțit de curând de iubita sa, actrița Ayame Goriki. El a adunat aproape șapte milioane de urmăritori pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel