Mihai Covaliu, șeful COSR, reacție după meciul România-Norvegia

Președintele COSR, Mihai Covaliu, susține că dacă echipa noastră face fiecare pas ”corect şi atent, putem ajunge şi în finală”.

yRomânia s-a calificat de pe primul loc în grupa principală II, cu un punctaj maxim (4 puncte), şi va juca în continuare cu Olanda, Spania şi Ungaria. E un obiectiv îndrăzneţ, dar depinde de cât de mult crezi în el. Până acum, după ceea ce a arătat echipa naţională de handbal a României, răspunsul este da, se poate. Trebuie să avem un optimist moderat şi să tratăm următorul meci aşa cum le-am tratat pe cele trei de până acum. Cred că doar aşa, făcând fiecare pas corect, atent, cu maxim de seriozitate poţi ajunge şi în finală, la obiectivul final. Sunt o echipă bună, au demonstrat şi au arătat un handbal bun, de calitate. Au un antrenor extraordinar, care şi-a permis în ultimele 10 minute să joace cu echipa a doua contra Norvegiei, iar asta înseamnă în primul rând încredere în fete, în echipa naţională, şi după aceea înseamnă încredere în munca pe care o face la echipa naţională de handbal, a declarat rpeședintele COSR, Mihai Covaliu, prezent joi la gala de premiere a celor mai buni scrimeri din 2018.

Scrima româneacă la JO Tokyo

Ana Maria Popescu, vicecampioană mondială de spadă la individual, a fost aleasă sportiva anului la FR de Scrimă. De la Ana, aşteptările sunt cel puţin la fel de mari cum le are ea de la ea. Nu ai cum să ai aşteptări mai mari decât medaliile şi ceea ce face ea în fiecare zi. Ana, în primul rând, este un model pentru tânăra generaţie, pentru fetele tinere din echipă este, cred eu, mai mult decât un model. Ana este şi un model pentru tânăra generaţie, prin ceea ce face în afara planşei de scrimă. Urmează acum calificările pentru JO 2020, apoi Jocurile Olimpice. E foarte important ca scrima să rămână o disciplină în care oamenii să aibă încredere că aduce medalii pentru România', a afirmat Covaliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel