Urmărește emisiunea live


MIC DEJUN. Ce trebuie să mănânci pentru a avea energie toată ziua

Micul dejun este numit, pe bună dreptate, cea mai importantă masă a zilei. 

Organismul are nevoie de nutrienți pentru a funcționa în mod corect și pentru a se menține în formă, iar privarea acestuia de hrană la începutul zilei înseamnă inducerea unor disfuncționalități la nivel organic.

Află ce poți mânca dimineața ca să-ți ajuți mintea toată ziua.

Pentru a avea energia de care ai nevoie și pentru a avea o minte strălucită toată ziua, mănâncă un iaurt semi-degresat cu semințe de in.

Seminţele de in pot fi găsite în magazinele cu produse naturiste. Acestea conţin acizi graşi esenţiali omega-3, care stimulează activitatea creierului şi ajută memoria. De asemenea, iaurtul poate conţine “grăsimi bune” de tip omega-3 şi, în plus, este o sursă excelentă de proteine, prelungind senzaţia de foame.

Alt mic dejun

Un alt mic dejun care are aceleași beneficii este omleta cu piept de pui. Poți face o omletă sănătoasă amestecând două ouă cu bucăţi de piept de pui sau de curcan, spanac, roşii, ardei şi condimente din belşug. “Mixul” de proteine controleză apetitul şi previne senzaţia intensă de foame.

Potrivit doctorulzilei.ro, poți încerca și lapte cu cereale integrale îmbogăţite cu fructe uscate, pâine integrală prăjită cu unt de arahide, sucuri de fructe cu iaurt şi banane.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel