MESAJE DE 8 MARTIE. FELICITĂRI DE 8 MARTIE ZIUA FEMEII. Cele mai impresionante urări pentru femeile din viața noastră

MESAJE DE 8 MARTIE, ZIUA FEMEII. Pe data de 8 martie sărbătorim Ziua Femeii. Cu această ocazie, ți-am cules aceste mesaje și felicitări, pentru a-ți arăta prețuirea în cuvinte meșteșugite.  

8 MARTIE. FELICITĂRI, MESAJE PENTRU SOȚIE. Iată cele mai frumoase MESAJE DE 8 MARTIE pentru soție:

FELICITĂRI, MESAJE 8 MARTIE PENTRU SOȚIE. „Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

FELICITĂRI, MESAJE 8 MARTIE PENTRU SOȚIE. „Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii”

8 MARTIE. FELICITĂRI, MESAJE PENTRU SOȚIE. „Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii.Te iubesc”!

FELICITĂRI, MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU SOȚIE. ”Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

Vezi și: 8 MARTIE. Cele mai frumoase felicitări și mesaje de Ziua Mamei


FELICITĂRI, MESAJE 8 MARTIE PENTRU SOȚIE. „Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”

8 MARTIE. FELICITĂRI, MESAJE PENTRU SOȚIE. „Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

FELICITĂRI, MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU SOȚIE. „Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor – deşi ei se plâng dar numai pentru că aşa s-au obişnuit – pentru că sunteţi cele care suflaţi dragoste peste orice faceţi voi şi familia voastră, pentru că sunteţi cele care numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte, pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea… şi pentru tot ceea ce reprezentaţi… pentru voi timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de Primăvară, să vă aducă un omagiu…La mulţi ani!”

8 MARTIE. FELICITĂRI ȘI MESAJE PENTRU IUBITĂ. Cele mai inspirate URĂRI DE 8 MARTIE pentru iubită:

8 MARTIE. FELICITĂRI ȘI MESAJE PENTRU IUBITĂ. „Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani!”

8 MARTIE. FELICITĂRI ȘI MESAJE PENTRU IUBITĂ. „Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

Vezi și: 8 MARTIE. Cele mai frumoase felicitări și mesaje de Ziua Mamei

FELICITĂRI ȘI MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU IUBITĂ. „Fluturele meu…. Frumuseţea, ca şi zborul şi iubirea, de cenusa-şi leagă firea. De-i ştergi fluturelui praful, nici o vrajă, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare.Tu eşti fluturele meu şi promit că niciodată nu voi şterge praful dragostei de pe aripile tale. La mulţi ani!”

8 MARTIE. FELICITĂRI ȘI MESAJE PENTRU IUBITĂ. „De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvară?”

8 MARTIE. FELICITĂRI ȘI MESAJE PENTRU COLEGĂ, PRIETENĂ. Iată cele mai frumoase FELICITĂRI DE 8 MARTIE pentru COLEGE și PRIETENE:

FELICITĂRI ȘI MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU COLEGĂ, PRIETENĂ. ”Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!

8 MARTIE. FELICITĂRI ȘI MESAJE PENTRU COLEGĂ, PRIETENĂ.” 1000 de flori şi tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră. la mulţi ani!”

8 MARTIE. FELICITĂRI ȘI MESAJE PENTRU COLEGĂ, PRIETENĂ. „Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!”

8 MARTIE. FELICITĂRI ȘI MESAJE PENTRU COLEGĂ, PRIETENĂ. „Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc un 8 Martie special!”

FELICITĂRI ȘI MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU COLEGĂ, PRIETENĂ. „La mulţi ani pentru o femeie de nota 10! Să nu te schimbi niciodată!”

8 MARTIE. FELICITĂRI ȘI MESAJE PENTRU COLEGĂ, PRIETENĂ. ”Să fii sănătoasă şi o poftă permanentă de o retrezire la viaţă, o veşnică reînoire de forţe şi bucuria de a trăi.
Aşa să fie, îţi doresc cu drag…!

8 MARTIE. FELICITĂRI ȘI MESAJE PENTRU COLEGĂ, PRIETENĂ. „De 8 martie îţi urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

Vezi și: 8 MARTIE. Cele mai frumoase felicitări și mesaje de Ziua Mamei

FELICITĂRI ȘI MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU COLEGĂ, PRIETENĂ.„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni…şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos”.

8 MARTIE. FELICITĂRI ȘI MESAJE PENTRU COLEGĂ, PRIETENĂ. ”Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simţim mai puţin apăsarea grijilor şi să ne umplem gândurile şi sufletul de căldura primăverii. La mulţi ani, tuturor femeilor!”

FELICITĂRI ȘI MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU PROFESOARĂ. ”Nu exista prilej mai minunat de dăruire decât să poţi da zi de zi ce ai mai bun din tine. Să poţi să înveţi cu înţelepciune şi răbdare pe cel ce a venit la tine. Pentru călăuzirea paşilor pe drumul vieţii şi ştiinţei, pentru învăţarea şi cunoştinţele dăruite. Vă mulţumim cu respect, doamna Profesoară! La mulţi ani!!!”

Vezi și: 8 MARTIE. Cele mai inspirate mesaje, urări şi felicitări pentru SOȚIE, IUBITĂ, COLEGĂ, PRIETENĂ

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel