Urmărește emisiunea live


8 MARTIE, ZIUA FEMEII, FELICITĂRI, MESAJE. Cele mai frumoase felicitări și mesaje de Ziua Mamei

8 MARTIE, FELICITĂRI, MESAJE PENTRU MAMA. Nu există persoană care nu îi trimită un mesaj de 8 Martie celei care i-a dat viaţă.

8 MARTIE, FELICITĂRI, MESAJE PENTRU MAMA. Cele mai frumoase mesaje de 8 Martie pentru mama:

8 MARTIE, FELICITĂRI, MESAJE PENTRU MAMA. „O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”

8 MARTIE, FELICITĂRI, MESAJE PENTRU MAMA. ”Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

8 MARTIE, FELICITĂRI, MESAJE PENTRU MAMA. „Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

8 MARTIE, FELICITĂRI, MESAJE PENTRU MAMA. „Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

8 MARTIE, FELICITĂRI, MESAJE PENTRU MAMA. „Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

Vezi și: 8 MARTIE. Cele mai inspirate mesaje, urări şi felicitări pentru SOȚIE, IUBITĂ, COLEGĂ, PRIETENĂ

8 MARTIE, FELICITĂRI, MESAJE PENTRU MAMA. „Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!

8 MARTIE, FELICITĂRI, MESAJE PENTRU MAMA. „Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi multumim şi te iubim. La multi ani!”

8 MARTIE, FELICITĂRI, MESAJE PENTRU MAMA. „Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

8 MARTIE, FELICITĂRI, MESAJE PENTRU MAMA. „Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani”

8 MARTIE, FELICITĂRI, MESAJE PENTRU MAMA. „Draga mea mămică, O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie.Te iubesc din tot sufletul.Cu drag ….”

8 MARTIE, FELICITĂRI, MESAJE PENTRU MAMA. „Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

8 MARTIE, FELICITĂRI, MESAJE PENTRU MAMA. „Scumpa mea, MAMĂ! Deşi ştiam că primăvara este un anotimp închinat iubirii nu l-am sărbătorit niciodată ca atare. Dar primăvara asta este atât de îmbietoare, totul renaşte şi odată cu natura simt renăscând şi sentimentele mele pentru tine, care sunt mai puternice ca oricând. Fiecare primăvară care a trecut peste noi a lăsat în viaţa noastră un strop de viaţă, de vitalitate şi de voie bună. Toate astea nu ar fi însemnat nimic dacă nu ai fi fost alături de mine. Tu eşti cea care mi-a transformat zilele într-o primăvară, tu eşti cea care atunci când mi-a fost rău ai fost alături de mine şi m-ai încurajat, tu eşti cea care când mi-a fost bine m-ai încurajat să merg spre mai bine. M-am gândit să-ţi mulţumesc pentru darurile minunate pe care mi le-ai făcut de-a lungul timpului şi am ales această comoară în care am închis toată dragostea mea pentru tine şi o rază de soare din primăvara asta frumoasă. Te iubesc, mama.”

8 MARTIE, FELICITĂRI, MESAJE PENTRU MAMA. „Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port…..ai fi nemuritoare! LA MULŢI ANI, scumpa mea  MĂMICĂ!„

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel