Mesaj devastator din PSD pentru Mihai Sturzu: DE CE NU PLECI?

Secretarul general al TSD, Gabriel Petrea, i-a transmis un mesaj tăios lui Mihai Sturzu despre care spune că i s-a terminat mandatul de președinte al tineretului PSD.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Gabriel Petrea îl întreabă de ce nu pleacă din TSD. Secretarul general îi dă și motive în acest sens. În plus, Gabriel Petrea îi amintește lui Mihai Sturzu mai multe episoade care nu îi fac deloc cinste. 

"Ești ipocrit. Îți vezi propriul interes, sau al altora, oricum nu contează. Nu vrei binele echipei pe care tocmai ai sacrificat-o.

Nu uita că ești beneficiarul acestor practici pe care le condamni. Nu uita, Mihai, că tu ai cerut să fie dați afară din partid colegi tineri care au îndrăznit să te critice", i-a transmis Gabriel Petrea lui Mihai Sturzu.

[citeste si]

Iată mesajul lui Gabriel Petrea, secretar general al TSD:

"Dragă Mihai,

Eu sunt colegul, camaradul, prietenul tău, sau cum vrei să îmi spui, din TSD.
Sunt secretarul general al Tineretului Social Democrat, cel care, alături de tine, a participat la toate evenimentele în acești doi ani.

Eu am bătut țară în lung și-n lat, în acest mandat, dar și câțiva ani înainte ca tu să intri în partid. Și, în mod sigur Mihai, o să îmi mai vizitez colegii din TSD mult timp după ce tu vei pleca din partid.

Sunt Gabriel Petrea și sunt cel care, acum fix doi ani de zile, am renunțat la a mai candida la TSD, ca tu să fii numit șef, pentru că eu cred în echipă, cred în solidaritate.

Eu, Mihai, am fost alături de colegii mei atunci când tu nu ai fost, i-am sprijinit când tu nu ai făcut-o, i-am ajutat când au avut nevoie și i-am criticat când au greșit.

Cred că am dreptul acum, după tot acest timp, să îți spun că greșești! Ești ipocrit. Îți vezi propriul interes, sau al altora, oricum nu contează. Nu vrei binele echipei pe care tocmai ai sacrificat-o.

Nu uita că ești beneficiarul acestor practici pe care le condamni. Nu uita, Mihai, că tu ai cerut să fie dați afară din partid colegi tineri care au îndrăznit să te critice.

Și atunci, rămâne o singură întrebare, pe care cu regret o pun.

De ce nu pleci?

Dacă ești nehotărât iți pot da câteva motive întemeiate: ai depășit vârsta, ai terminat mandatul, oricum nu îți place de noi.

Te rog Mihai nu sacrifica munca tuturor colegilor din țară pentru propriul interes.

Cu prietenie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel