EXCLUSIV  Mercur retrograd, PERICOL în luna februarie. Astrologul DC NEWS, AVERTIZĂRI: Probleme, VICTIME, amânări la ordinea ZILEI

Horoscop. Dacă luna ianuarie ți s-a părut plină de momente încurcate sau de instabilitate, stai să vezi ce ne rezervă luna februarie! Acest articol se dorește a fi un ghid pentru a te ajuta să treci mai ușor peste cea de-a două lună a lui 2021.

Februarie va fi marcat de retrogradarea lui Mercur, de cuadratura explozivă dintre Saturn și Uranus de pe 17 februarie, dar și de Luna Nouă specială de pe 11 februarie, cu nu mai puțin de șase(!!!) planete în Vărsător.

Mercur retrograd a făcut deja victime, la propriu și figurat. Exact când era staționar, pe 29 ianuarie, am avut incendiul de la Matei Balș. După care încurcăturile instituțiilor publice referitoare la numărul victimelor. Plus altele la nivel național legate de procesul de vaccinare.

Dar la nivel individual, recomandarea astrelor este să verifici tot ce este stricat prin casă și să repari, nu să cumperi ceva nou. Doar dacă este urgent, fă achiziții noi! Statistic, produsele cumpărate pe Mercur retrograd se dovedesc de cele mai multe ori a avea defecte sau a avea o durată de viață mai scurtă.

Comunicarea, mai ales cea online, va fi afectată. Multe rețele, softuri, aplicații pentru telefonul mobil, rețele vor întâmpina probleme. Deci asigură-te că ai de fiecare dată o soluție de rezervă sau că nu trimiți din greșeală un mesaj cui nu trebuie.

Cum Vărsătorului îi place adevărul, recomandabil ar fi să încerci să fii cât mai transparent și să reduci momentele în care să minți sau să inventezi.

Relațiile cu instituțiile vor fi îngreunate și va trebui să ai cât mai multă răbdare. Amânările vor fi la ordinea zilei.

Dacă vrei un credit sau o nouă colaborare, asigură-te înainte de a semna, că ai înțeles toți termenii și condițiile înțelegerii.

De asemenea, trebuie să fii mult mai atent la trafic sau la modul în care conduci. Verifică dacă toate actele sunt în regulă!

În orice caz, astrele sunt prielnice dacă pentru a relua colaborări, discuții sau a face din nou loc în viața ta unor prieteni.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel