Mercur retrograd în Berbec, din 2 aprilie 2024. Daniela Simulescu: Topul celor mai afectate zodii

FOTO: captură video YouTube
FOTO: captură video YouTube

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a dezvăluit cum ne influențează Mercur retrograd în Berbec și care vor fi cele mai afectate zodii.
 
 

Mercur este deja în Berbec și ne aflăm în plin sezon al eclipselor, iar eclipsele se petrec pe axa nodurilor lunare Berbec-Balanță. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, Mercur va retrograda în Berbec între perioada 2-25 aprilie, însă efectele se vor simți până pe 15 mai.

„Să nu uităm că Mercur a intrat în acest semn pe 10 Martie și va ieși de acolo pe 15 mai. Cu alte cuvinte, chiar dacă retrogradarea începe pe 2 aprilie, noi deja o simțim. De asemenea, chiar dacă retrogradarea se termină pe 25 aprilie, efectele se vor duce până pe 15 mai. O retrogradare este activă în toată perioada în care planeta respectivă este în semnul contaminat, să-i spunem așa.

Mercur este planeta care se ocupă cu tot ce înseamnă comunicare, mișcare, voce și minte. Deci Mercur este mintea și vocea noastră, să spunem așa. Arhetipul Berbecului este arhetipul primăverii, cel ar curajului, al încrederii, al fricii și al furiei”, a spus Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Vedeți continuarea pe Spectacola:

https://www.spectacola.ro/cum-ne-influenteaza-mercur-retrograd-in-berbec-din-2-aprilie-daniela-simulescu-a-dezvaluit-care-vor-fi-cele-mai-afectate-zodii_37942.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel